Nejste přihlášen/a.
Mám mazdu 5 dovezenou s Belgie a objevily se problémy se senzory (myslím si,že vepředu). Pokud prší a nebo se tam dostane voda -dneska např,kapalina z ostřikovačů skla tak reagují. V servisu Mazdy mi bylo sděleno, že je to dodělávané dodatečně a nebudou s tím nic dělat. Chtěl jsem i na známém mechanikovi,zda by nešlo je vypnout,myslel jsem např.pojistka,ale ani on se netváří, že by se mu do toho chtělo. Je to docela nepříjemný zvuk,bylo by možné je např vydloubnout z nárazníku a přerušit kablíky? Celý život jsem jezdil bez senzorů,takže na nich netrvám,umím zaparkovat i bez nich.
Dodatecne dodelavane jiste pujdou odpojit/vypnout. Ze se do toho mechanikovi nechce se nedivim. Hrabat se ve zprasene elektroinstalaci je za trest, ne na vydelek.
Spíš je to lama která neumí... Kdyby uměl, tak to nebude tejden zkoumat metodou pokus - omyl, ale celkem rychle to dá do kupy a vyúčtuje svojí práci...
Senzory odpojit jdou, není problém ani zjistit chybu a dát je do ořádku... Ovšem najít mechanika který neni lama která umí prd a jen chce snadný prachy, to dnes vůbec neni jednoduchý, opravdu dobrý je tak jeden ze sta a to jsem ještě optimista..
Tohle neni o lamerstvi. Vzhledem k tomu, jak v 90% byvaji tyto dodelavky cinskeho prislusenstvi resene (pripajene-a nekdy ani to ne na rozheleny kabel omotane izolepou, pricvakle "prorezavacima svorkama" a podobne chutovky) je opravdu umeni najit nekoho, kdo se v te prasecine bude chtit hrabat. Cest vyjimkam, co tyto veci umi pripojit "kulturne".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.