Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poškození karoserie

Od: cupra odpovědí: 4 změna:

Zdravím, koupil jsem si ojetinu s nájezdem 140 000km. V minulosti měla nehodu na carverticalu to píše od 120 000 až 240 000kč...(podle cebie je to 160tisíc kč) Co jsem tak koukal tak je nové čelní sklo, pravé světlo, určitě měněný nárazník, všude ostatní skla se shodují s rokem výroby auta.. Také to píše že byly měněné přední dveře u řidiče, což jsem poznal až když jsem se podíval na panty dvěří.. Zadní část vozidla (blatník) byl lakovaný, měrkou jsem místama našel až 1800mikronů, místama 400-600mikronů a nebo origo 100-160mikronů.. Je tohle opravdu velká nehoda? Nebo se dá ještě dá zkousnout? Mám se bát toho že to začne brzy hodně reznout? nehoda je na autě z roku 2022..

Poškození karoserie

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

1x
Ja bych to hlavne ted uz neresil.

martinkupka
hodnocení

0x

Já bych to nekoupil, pokud prodejce lhal, že je to nebourané, řešil bych to odstoupením od smlouvy...nebo to nechal být a dalších 10 let bych se trápil tím jak jsme naletěl podvodníkům...

rup
od smlouvy odstoupit nejde ve smlouvě je totiz napsano tak jak stojí a leží a tudiz neni narok na veaceni.. Takze jsem to neresil.. spis me zajimalo vaznost nehody coz asi si myslim nebude tak strasny kdyz nejsou zasahnute sloupky ani mebuchly airbagy.. pokud by to byla totalka tak je to auto o hubu

Cituji : "rup : od smlouvy odstoupit nejde ve smlouvě je totiz napsano tak jak stojí a leží a tudiz neni narok na veaceni.."

To jako fakt nebo to myslíte vážně? tato formulace je špatná a samozřejmě LZE reklamovat. Nelze pokud je vypsáno- je nově lakován zadní levý blatník, je měněn přední nárazník a levý blůatník a dveře řidiče a...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma oprava nárazníku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]