Nejste přihlášen/a.
Mladý který nebydlí u nás mi koupil k vánocům topidlo do auta.
Ale když jsem ho doma rozbalil, tak jsem zjistil, že není na 12V DC ale na 24V DC.
Když jsem se ho ptal, tak si myslel že v autě je 24V.
Tak co nyní s tím?
Co by jste udělali Vy?
typ FL-001
koupeno asi na TEMU
Prvně děkuji za vyžádání rady právě ode mě. Bohužel nepřijdu s ničím novým, snad, jen, že by pomohl detailnější popis přístroje, aby se dalo říct, jestli je možné jej na 12V přepnout, přestavět, nebo provozovat. Pokud se nejedná o vysoký výkon mohl by posloužit i step-up měnič.
Mrknul bych se na web, jestli mají v okolí prodej s tímto produktem a vyměnil ho s prosbou za něco jiného.
Zdravím,
neuvádíte název, model nebo typ atd..
V drtivé většině jsou tyto podobné vychytávky na odmrazení skla, nebo i např. běžné nabíječky stavěné jak na 12 tak i na 24V.
V osobních autech je běžně 12V, u nákladních aut jsou 24 nebo oboje. A např. u nabíječky je jedno kam to strčíte, prostě funguje, většina jich je na 12 i 24.
Vyzkoušejte to nejdříve.. Maximálně vám topení dá menší výkon..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.