Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pás přiškrcuje ve všech výškových polohách

Od: jarin® odpovědí: 8 změna:

Pěkný večer pánové, mám hloupej dotaz...klasicky. :D Přenastavil jsem si ve svým autě sedačku, protože mi přišlo, že tam sedím blbě. Teď bych řekl, že tam sedím ergonomický o dost líp než předtím...upravoval jsem posuv a náklon opěradla, s výškou jsem nedělal nic. Jenže od té doby mám pás celkem blízko krku, řekl bych že mě až lehce přiškrcuje a je uplně jedno jestli ho mám nastavenej uplně dole nebo uplně nahoře. Když mám bundu, tak to nevadí a pás se zahákne o bundu ale když jedu delší trasu a chci jet jen ve svetru tak mě to přiškrcuje.

Co opravit nebo upravit? Mám 166 cm, jsem celkem malej takže v tom by problém snad být neměl, většinou mají s Alfama problémy vysocí lidí. Posuv mám akorát s tím bych nějak nešteloval, jestli tu opěrku nějak poladit? Mám strach, že to nepomůže a akorát si to celý rozešteluju a už zpátky nenajdu tu ideální pozici :D

Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

0x
Nejvyšší poloha sedáku a polštář pod zadek...pás samozřejmně do nejnižší polohy.
hodnocení

Výšku bych řekl, že mám akorát dost vysoko. Rozhled mám dost dobrý, ale zase tam nechci sedět jak na WC..takový pocit mám v jedničkové fábce u sedaček ktere nemají regulaci výšky.

jirib
Jarine,radu jsi dostal a meleš si furt svoje...
Seš prostě mimo standartní rozměry nebo musíš nabrat přes prsa...
hodnocení

Tak uplně to rozporovat nechci a samozřejmě to zítra vyzkouším. Akorát jestli si to dám ještě víc nahoru tak uvidím až na kapotu :D

id
Co je na kapotě špatného? *smich*
jirib
Je to Jarin.
jen
Hmm jiribe, rada nad zlato fakt. Co se hned cilis? Zaprve jsi napsal peknou blbost, zadruhe jaky standardni rozmery? Ponizujes ho ze je mensi? A zatreti zijes v presvedceni, ze jen tva rada je ta spravna a kdyz ji neakceptuje, tak je to spatne? Gratuluju, s tebou musi bejt fajn zivot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]