Nejste přihlášen/a.
Pěkný večer pánové, mám hloupej dotaz...klasicky. :D Přenastavil jsem si ve svým autě sedačku, protože mi přišlo, že tam sedím blbě. Teď bych řekl, že tam sedím ergonomický o dost líp než předtím...upravoval jsem posuv a náklon opěradla, s výškou jsem nedělal nic. Jenže od té doby mám pás celkem blízko krku, řekl bych že mě až lehce přiškrcuje a je uplně jedno jestli ho mám nastavenej uplně dole nebo uplně nahoře. Když mám bundu, tak to nevadí a pás se zahákne o bundu ale když jedu delší trasu a chci jet jen ve svetru tak mě to přiškrcuje.
Co opravit nebo upravit? Mám 166 cm, jsem celkem malej takže v tom by problém snad být neměl, většinou mají s Alfama problémy vysocí lidí. Posuv mám akorát s tím bych nějak nešteloval, jestli tu opěrku nějak poladit? Mám strach, že to nepomůže a akorát si to celý rozešteluju a už zpátky nenajdu tu ideální pozici :D
Díky.
Výšku bych řekl, že mám akorát dost vysoko. Rozhled mám dost dobrý, ale zase tam nechci sedět jak na WC..takový pocit mám v jedničkové fábce u sedaček ktere nemají regulaci výšky.
Tak uplně to rozporovat nechci a samozřejmě to zítra vyzkouším. Akorát jestli si to dám ještě víc nahoru tak uvidím až na kapotu :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.