Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vybavení pneuservisu

Od: nickel® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, chtěl bych si pořídit do dílny stroje na přezouvání pneu. Kdysi jsem v pneuservisu pracoval, ale už je to hodně let a já v tom teď tápu. Nechci kupovat to nejlevnější co obchody nabízí, chtěl bych nějaký zlatý střed. Co jsem se tak díval laickým okem, líbilo by se mě něco z vyšší řady od firem Grubber, Redats. Výrobců je hodně a kolikrát ani nejde dohledat kde se onen produkt vyrábí. Poradil by někdo kdo se pohybuje v oboru něco vybrat? Jsem ochoten se i odměnit. Díky moc

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

freaq
hodnocení

0x

No, vyhlíd bych si nějakej nověji vybavenej servis, Zajel si tam přezout a dal bych s nimi řeč...

Ale k čemu potřebuješ vědět, kde se produkt či model vyrábí?

trtr
hodnocení

0x

Zdravím, taky, objel bych pár servisů, nasosal dojmy, třeba i vyzkoušel a pak koupil - možná i bazar.

hodnocení

Bazar moc nechci. Člověk nikdy neví, jak se k tomu minulý majitel choval. Jednou jsem byl v místním pneuservisu a nahodil řeč na takové téma. Setkal jsem se jen s posměchem typu další "garážňík", tak mě přešla chuť na další konverzaci. A co se týče země původu. Určitě bych raději stroje vyrobené v Evropě, než někde v Číně. I když proti tomu nic nemám, ale jde mě o následný servis a dostupnost náhradních dílů.
trtr
Na řeči nedejte, většina jinak nezačínala. Zvětšit okruh neškodí, alespoň necítí tolik konkurenci a poradí.
hodnocení

To máte pravdu, málokdo začínal hned ve velkém. Ale tihle asi konkurencí cítí. Přece jenom nebydlíme ve velkém městě a pár pneuservisů už tady je

jirib
hodnocení

0x
Myslím si,že s průměrnou cenou 40.-60.tis. neprohloupíte.
Vaše využití bude minimální,spíše se vám prodraží vyvažování a mrvení nových velkých disků a pneumatik.
Zaměřil bych se na maximální velikosti disků.
hodnocení

Taková byla moje představa.Přes 100 tisíc za přezouvačku a vyvažovačku, potom nějaký kompresor a spotřební materiál. Jen jde o to jakého výrobce zvolit, když je na trhu taková nabídka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]