Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otazka- průjezd na červenou

Od: simon odpovědí: 9 změna:
Dobry den, mam takovy dotaz. Po neprehledu a ztráty pozornosti kvůli technickým problémům jsem omylem projel na červenou. Bude to znít divne, ale zkontroloval jsem situaci ma krizovatce ze tam nikdo nejede, ale nejak mechanicky jsem jel. Mam foto radaru. Ale prave nevim jestli je to semaforova radar nebo nejaky novy a jeste nefunkční.
Předem moc děkuji za odpověď

Otazka- průjezd na červenou
Otazka- průjezd na červenou #2

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, to řešíme celkem často a celkem často se nic nestane/nestalo. Možná přijde fotek, možná ne, taky záleží jak bude kvalitní. Já bych byl relativně v klidu, ale příště už to nedělejte.

hodnocení

0x
Dejte souřadnice, kde ta křižovatka je. Ale i z Vašich fotek to nevypadá na klasickou kameru hlídajíci průjezd. Ty jsou totiž doplněny o IR přísvit, aby snímaly i ve tmě. Tahle ho nemá, aspoň na fotce ho nevidím.
simon
hodnocení

Podle info je to monitorovaná křižovatka. K Barrandovu/ K Holyni. Ale před rokem tam byla dvojice kamer s ,,bleskem". Ted je křižovatka po rekonstrukci a dvojice kamer je pryč, místo nej jen jeden radar co jsem vyfotil
Myslel jsem si to - podle toho bigboardu. Na těch křižovatkách je několik kamer za sebou, ale už jsem tam chvíli nejel, takže aktuální stav neznám. Nicméně asi nemá cenu teoretizovat- pokud ta kamera fungovala, zjistíte to. Ale nemyslím, že by to bylo pravděpodobné

hodnocení

0x

Kdy jste to fotil? Po průjezdu jste se vrátil zpět?

Musíte počkat, zdali něco (ne)přijde.

Vrátil se zpět si to vyfotit a rovnou znova na červenou, aby přitom nebrzdil provoz a zároveň viděl, jestli "vyletí ptáček" :)
Taky jsem si párkrát nějakou křižovatko nebo radar, případně omezení rychlosti zpětně prohlížel na mapách v nejistotě, jestli nemám čekat liebesbrief, ale musím zaklepat a nechci to zakřiknout, už nejmíň 200tkm nic.
simon
hodnocení

K Barrandovu/ K Holyni. Ale už tam neni dvojice radaru co doopravdy hlídali průjezd na červenou u s IR světlem. A vrátil jsem se až další den prozkoumat zda mam něco očekávat nebo ne
martinkupka

očekávej, že tam jednou ten radar namontují

simon
hodnocení

To očekávám no, ale doufám ze nic podobného se už nestane. Me jen zajimalo prave jestli je funkční už. Ten modry kabel jak z toho kouka taky nevypadá jako komplet. Budem doufat a budu davat pozor no.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]