Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít kufr u fiata grande punto?

Od: karolok odpovědí: 4 změna:

Dobrý den ,

mám už starší auto fiat grande punto 2006, stává se mi , že nejde otevřít kufr ovladačem na klíčku , nebo tlačítkem z auta ba přístroj desce. Dá se to nějak mechynicky nahradit? udělat si nějaký háček zevnitř přes zadní sedadla? Dnes mi to vynechalo , ale po několikátém nastartování a popojetí do garáže už to zase jde? loni v létě mi to nějak otevřel syn zevnitř.

Děkuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

punto
hodnocení

3x

Není lepší zavolat syna, aby Vám sdělil, jak to udělal?

doplněno 27.12.24 15:03:

hodnocení

0x

Zevnitř to jde demontáží a šikovnou rukou - z kufru - pokud to myslíte takto. Pokud to zamrzá, bude chyba v zámku nebo cestou k němu - a chce to servis. Otvírání venkovním tlačítkem nefunguje také?... pak závada buď mechanická v zámku nebo elektronická v jeho okolí

karolok
hodnocení

Děkuji za odpověď , to jsem poptřeboval. Od toho ta poradna je , já už jsem starší člověk , tak mi to pomáhá .

sedlecak
hodnocení

0x

Většinou to způsobuje zlomený drát v té gumové průchodce vlevo nahoře co převádí dráty z karoserie do zadních dveří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]