Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Yamaha xt660x

Od: macdav odpovědí: 2 změna:
Dobrej,chtěl bych se zeptat, budu příští rok kupovat od souseda yamahu xt660x s nájezdem 20 000km ročník 2007. Soused má na motorce origo výfuky a já bych chtěl laďák (zatím ještě mám hodně varadero 125 a s tím laděným výfuky. Je jizda super),max bych do výfuku investoval 10000kc, tak jestli máte někdo nějakou zkušenost jaky výfuky zní nejlépe na této motorce.
Pak ještě se chci zeptat jakou máte s touhle motorkou zkušenosti, na co bych se měl připravit,nebo jestli se něco na této motorce sere.
Předem dík za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinkupka
hodnocení

0x

zaregistruj se na na www.motorkari.cz a piš a hledej tam...jsou tam desítky vláken k této jamaze

Výfuk Motocykl Mi/...

10 litrů je málo na akrapoviče to nestačí

macdav
hodnocení

Je pravda že akrapovice se mi moc líbí,ty bych chtěl ale stojí 30 000 a to úplně hned na začátku mít nebudu,to bych musel chvilu počkat než nasetrim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]