Dobrý den,měl bych dotaz ohledně maziva. Potřeboval bych promazat řízení u předního kola auta pod manžetou, která praskla. Našel jsem, že je vhodný Mogul A 00. Doma mám také Mogul Molyka G. Je možné pro tento účel použít použít také tento typ maziva? Auto mám Peugeot 206 1.1i 44KW.Předem moc děkuji za odpovědi.
Teď čtu ten mogul G a vodstatě je s LV2-3 jen rozdíl, že je pro pomaloběžná ložiska (volantová hřídel, kloub pedálů, atd..) Mogul G se nehodí pro mazání nábojů kol, ložisek alternátorů, atd..
Takže na promazání tyče, co se pomalu sune tam a zpět je také vhodný.
Zas něco řidšího spíš bude stejkat a vracet se z měchu zpátky do hřebenu, ta 2-3 je taková, že se rozstrka do stran a už nevrátí doprostřed. U favorita jsem tam kdysi stříkačkou nalil olej, nekde jsem tenkrát četl, ze tam patří. Každopádně do tý doby ztuha vrzajici řízení pak začalo jit lehce. Hlavně to nepřeplnit, u feldy jsem jeden čas měnil manžety snad každej rok, když jsem chtěl převodce dopřát dostatek mazání Největší "úspěch" byl, když mi po výměně šlo po ránu se ztuhlou vazelínou ztuha zatočit už při první odbočce dva bloky od baráku a volant citelně povolil v okamžiku, kdy se ozvalo takový prdnuti manžety a vycaknuti vazelíny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.