zdravím, po výměně poloosy se objevilo hučení. Samo o sobě je to zajímavé, protože za mě by špatná poloosa spíš vibrovala nebo cvakala. A ještě zajímavější je to, že to dělá jen v rozsahu 2100 až 2300/2400 ot. Přijde mi to právě od pravé strany a právě pp polousu jsem vymění chvíli předtím než to začalo. Nějaké nápady? Octavia 1 1.9 asz.
Možnosti jak ho zničit při demontáž/ montáži poloosy jsou víceméně dvě, 1. jebání kladivem do toho při vytahování, 2. špatný postup utažení matky/ přetažená.. Načneš ložiskovou dráhu a za pár kilometrů začne hučet...
Samozřejmě mohlo začít hučet cokoliv jinýho nezávisle na tom co se dělalo..
andrew02
Díky za radu. Ložisko mě napadlo taky no. Ale není divné, že to opravdu začne ve 2100ot a ve 2400+- přestane? U všech kvaltů Nehučelo by ložisko téměř stále?
Na přetažení matice by snad bylo třeba dvoumetrový páky ne? Při vyvěšeným kole při utahování matice poloosy mám nastartován motor, neutrál a hranolem si šprajcnu brzdový pedal, tím matici poloosy utáhnou na slušnou sílu při vyvešeným kole. Pak auto spustíme z heveru, aby stalo kolem na zemi a ještě dotahnu metrovou pákou přiměřenou silou (docela silné). Auta od ty doby tohodle postupu najela i přes 100tkm a všechno v cajku. Při montáži musí jít všechno hladce
Ale není divné, že to opravdu začne ve 2100ot a ve 2400+- přestane? Jestli to dělá přesně v těchto otáčkách na jakýkoliv kvalt,.je to jasný -prevodovka. Jak šla poloosa do převodovky? Nerval jsi ji tam silou? Někdo jí tam domlátí i kladivem. Tím ničí nejen převodovku ale i klouby poloosy
andrew02
Poloosu v prevodovce drzi asi 8 sroubu, nemusi se tam namlacovat ani rvat.
Frekvence hučení podle otáček motoru = od motoru (rozvody,pohon agregátů, kladky atd) po vstupní hridel převodovky. Nebo něco rezonuje, pak to může být i jinde.. Matka poloosy/ náboje, běžně 200-300 Nm, to máš 30kg na metrový trubce. Slapnes na ní celou váhou a máš tam 800 Nm, trochu se zhoupnes a je to 1000... Utažení stlacuje vnitřní kruhy a vymezuje to vůli v lozisku. Moment je třeba dodrzet v rozmezí ca +-10 Nm, od oka to trefi mslokdo. Při utahování se ložiskem musí točit aby si valivy segmenty vjely přesně do provozni polohy (klec to vymezuje jen castecne). Auto při utahování nesmí stát na kolech. Místo šlapání na brzdu je jednodušší zapichnout šroubovák do kotouče, zapre se o trmen..
andrew02
Dotahoval jsem to mementakem, ale jako prislo mi to moc. No rikal jsem si ze momentak je momentak tak jsem utahoval dokud necvakl a je pravda ze takovych 70cm ma a docela jsem se do toho musel oprit aby cvakl
Ještě má napadlo, že na autě je repasovaná převodovka. Ta by to taky mohla dělat... Nějak mi totiž to ložisko nesedí. Už jen kvůli tomu projevu ve specifických otáčkách.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.