Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistím datum první registrace vozidla

Od: km odpovědí: 7 změna:

Jak zjistím datum první registrace vozidla, když nemám velký technický průkaz? Pokud se nepletu, tak STK mi ho už nevrátili. Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

6x
Dejte sem vin vozidla, najdeme to za vás.

zz
hodnocení

3x

A Vin ti nestačí? Vždyť všechny techničáky byly online a každý se na ně može koukat vodranadovečera

Dokonce na to byla i aplikace do mobilu. Můj telefon uměl fotoaparátů automaticky provést OCR operaci a ten win převést na písmenka takže ...

hodnocení

3x

když nemám velký technický průkaz?****podle Vin se podíváte sem:

Pokud se nepletu, tak STK mi ho už nevrátili.*****mýlíte se, STK techničáky neodebírá.

Děkuji.****Není zač.

km

Děkuji Milane, jediná platná odpověd zde.
Velký TP jsem tedy asi někam zahrabal, i to se stává, musím ho najít.

KM

Těší mne to, ale i jiné odpovědi jsou OK. Ale jako vždy, nikdy ne všechny. Ale to už tak je, bylo a bude.

hodnocení

2x
"Pokud se nepletu,tak na stk..." Pleteš.Na stk nic nezabavují..Zabavují to na úřadě-registru..Pokud bys chtěl VTP zpět, tak je nutné si zažádat..Někde ústně..Někde písemně a jinde to nepomůže vůbec..Respektive hned po novém roce 2024 to nešlo a osobně jsem o něj přišel bez možnosti čehokoliv..Stejně z něj né vždy vyčteš skutečný rok výroby..ale jen datum první registrace..

hodnocení

0x

Zdravím,

Pokud nemáte velký technický průkaz tak veškeré data o Vašem vozidle najdete v datové kostce ,např . tady je uveden odkaz a vysvětlení postupu liberec.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]