Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pískání od brzd?

Od: david361 odpovědí: 3 změna:

Zdravím,

chtěl bych se zeptat, auto celou dobu cajk, dnes jsem jel, z křižovatky jsem se rozjel a zničehonic začalo pískat. Pískání jde slyšet se mi zdá z práve strany, nejspíš přední kolo, když auto stojí, nepíská. Bál jsem se, jestli to není řemen nebo tak něco. Myslíte si, že to je brzdama? Zítra se na to mrknu, zkusím se podívat na destičky, četl jsem, že tam může být např. kamínek nebo tak a to může způsobit pískání. Brzdy nijak nepískali, max. výjimečně, ale že by to pískalo celou dobu se mi teda ještě nestalo. Chtěl bych se vás zeptat, jestli nevíte, čím by to mohlo být. Díky.

Auto: Seat Leon I 1.9 TDI 110kw 2003

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

0x

Tak jeď a až to začne pískat, tak sešlápni spojku a zkus přidat a ubrat plyn. Tak poznáš, zda to ovlivňuje motor a nebo je to pouhá jízda a jde to od kol.

hodnocení

0x

mužou bejt sjety desky nebo zatuhlí

muže bejt shnilej krycí plech a opírat se o brzdový kotouč

taky tam muže bejt seklej kamínek

nebo začlo pískat ložisko kola

david361
hodnocení

Nakonec to byl kamínek, díky všem za odpověď.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma pískání brzd

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]