Nejste přihlášen/a.
potřebuji jenom poradit , nějaké auto na měsrský provoz pro důchodce aby vydrželo dva roky bez velkých nákladů na opravy? Mám fiata Grande Punto čtyři roky r.v.2006.A už budu končit TK do 8/2025.
Děkuji.
i ty pandy jsou prostě stále drahé.. sauto.cz/...
pojišťovna při nacenění řekne 30tis, ale ve slušném stavu pod 50 není nic
Opravit (pokud není úplněn shnilé) za 15-20tis jako generálka na další 2 roky musí naprosto stačit!
Ano , děkuji za rady. Mám shnilé prahy , vidět to není , ale v pneu servisu mi to říkali , katalyzátor už také asi neprojde . Tak 25- 30000za opravy nedám . sám si v 72 letech už na tom nic neufělám.To si koupím ojetinu do 60000 a proti účtem mi snad v bazaru AAA dají nějakých 15 000? W Polo , nebo Golf , snad za těch 50- 60 koupím.
Opravdu to tak je? Nechtěl jsem mít starosti , ale asi máte pravdu . Od ledna někoho seženu , kdo mi to dá dohromady do těch 30 tisíc. Tohle auto mám 4 roky ,kupoval jako ojetinu za 55tis . a už do toho narval taky 25 -30 tis. začalo to starterem , ramena přední nápravy , elektrika , rozvody , tlumiče , pružiny a kastle rezne viditelně spodek , pravý zadní blatník Jedině ten motor zatím jde dobře , najeto mám 170tis.km.
Máte pravdu , děkuji všem za rady.Od toho ta poradna je .
Asi takhle - Punto/ Pandu za 50 seženeš ve výborným stavu, kdežto Golf za 50 bude vylítanej šrot do kterýho nasypeš dalších 50 aby to jelo..
A myslim že to jsi ty, komu jsem dával odkaz na krásný Punto za 1000 euro kousek od tebe (Vídeň), místo toho jsi vzal plečku která hnije a žere prachy...
Prahy - ano servis si řekne jenmíň dvacku, přestože práh stojí litr a býměna je jednoduchá..
Proč by neměl projít katalyzátor? Pokud je motor v pořádku a nehoří benzín ve vejfuku tak kat na Fiatech je celkem bezproblémová věc..
Ad servisy - pozor, dost často neznalost zneužívají k obohacení, takže hejlovi/ blondýně nakukaj třeba nutnou výměnu katalyzátoru, ukážou ti ceník že je za 15k, nechaj ti tam ten starej kterej byl v pořádku a maj 15 kolíků vyděláno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.