Dobrý den. Vloni jsem koupil roční Fabii 3 kombi s výbavou Ambition. Koupil jsem jí v prosinci a když jsem ráno za tmy jel do práce tak jsem zjistil že po zapnutí dálkových světel tato světla sama vypnou když jede auto v protisměru. To jsem ještě ani neznal různá nastavení v tom infotainmentu nebo jak se to jmenuje. Rádio je Swift. Nastavení všeho možného bylo po předešlém uživateli. Čas plynul a já samozřejmě pročítal návod a zjišťoval co ta Fabia vlastně umí a hrál jsem si s různým nastavením a na ta dálková světla jsem už dávno zapoměl. Nedávno jsem si tu funkci chtěl aktivovat jelikož po mých experimentech před rokem to nějak přestalo fungovat. Říkal jsem si že jsem to někde jen rozvrtal. Začal jsem studovat návod a zjistil jsem že tuto vymoženost má na starosti funkce Light Assist. Nastavení by mělo být v menu Car ve světlech. Nojo, ale já tam tuto nabídku vůbec nemám. To je překvapení. Jak je tedy vůbec možné že to před tím šlo? Nebo hledám v menu na nesprávném místě? Poraďte.
Myslíte na levém přepínači u volantu? Podle návodu by mělo stačit jednou zatlačit na páčku dolu (zapnutí dálkovek) a měl by se na panelu přístrojů zobrazit symbol dálkovek s písmenem A. Jenže to se vztahuje k funkci Light Assist který já v menu Světla nemám.
mate59
Na jednom slovenském fóru Škoda jsem našel toto :
Takže mne to funguje asi takto, keď ťuknem do páčky diaľkových dvakrát, zapnú sa len manuálne diaľkové, keď ťuknem raz, tak po chvíli sa zapnú automatické diaľkové. Skúšal som to však len asi dvakrát, potom som prišiel na to, že stačí len raz ťuknúť a všetko po chvíli nabehne na automatiku, takže potom som už do toho viac nebrnkal. Malo by to podľa mňa fungovať takto. Vyskúšal brnknúť len raz do páčky, a mala by ti naskočiť po chvíli ikonka s A, t.j. automat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.