Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Jedná se o Peugeot 406 2.0, 16V, r.v.08.1997.
Pravý práh je plný vody,je to prý kondenzát z klimatizace.Nemám představu,jak tomu zamezit.Není to voda dešťová,ani z chladicího systému(to je informace jen pro vtipálky).
Venco1 nejsem si jistý jestli odtok od klimy vede do prahu , ale moc se mi to nezdá. Nemáš na 406 "šíbr"? Ten je vyvedený do prahu. V každém případě jsou ,ale ucpané odtokové kanálky v prahu, zřejmně po vystříkání dutin. Bude potřeba lehnout pod práh a odtokové kanálky uvolnit drátem, jinak je zaděláno na velký problém vměny prahu atd.
Šíbr to nemá.S těma kanálkama,to už jsem udělal(není to moje,mám to tu na opravu),ale nejde mi do hlavy,kde se to tam bere,nepřipadá mi to normální.
No normální to určitě není, ta voda by normálně měla odtékat ven, nicméně kdykoli opravuju "frantíka" pokaždé na mně čeká nějaké překvapení.
při té příležitosti-francouzi jsou bezesporu specifická vozítka(některá tech.řešení jsou záhadou,a to jsem strojař se spec.v autom.průmyslu),ale nikdy mne nenechala ve štychu-oproti třeba koncernům,a to podstatně novějším a dražším-a pohled do ceníků? spousta lidí je nadšena tou báječnou spotřebou 5.5l/100km no a když dříve či později dojde na váhu vzduchu-kterou to začíná,tak nestačí čučet(a brečet)-proto raději jezdím za 7-9l/100 benzínu(rád si zablbnu),ale jezdím i v -25 narozdíl od báječných koncernů,který ani v takovém mrazu často nenastartují,natož aby jezdila...ale zpět k tématu-fakt bych lovil na fóru,mohlo by to mít šanci na úsp.řešení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.