Ahoj. Potřeboval bych menší radu. Poslední měsíc se mi od předních kol ozývají zvláštní zvuky. A nikdy jsem to ještě u auta neslyšel. Zní to jako hluboký tón u trumpety. Dělá to pouze když jsou kola rovně a při rychlosti 40-60 km/h. Přibrzdím a zvuk se vytratí. Zvuk je to docela hlasitý jde slyšet venku i docela dost v autě. Nesetkal jste se s tím už někdo? Čtyři roky jsem pracoval v autoservise, ale tohle jsem ještě neřešil Brzdy jsou rok starý (cca 20000km). Asi rozebrat a vyčistit? ♂
Napadá mě jen, jako co jste v tom servisu pracoval? Na začátek, auto je celkem širokej pojem, jaký konkrétně? Pokud to s brzděním nebo zvýšením rychlosti mizí, loziskama to nebude. Co gumy, nejsou nějak oskakany nebo sjetý na kraji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.