Dobré odpoledne, mám motor Jawa 550 pařez 1957 na kterém byla provedena dříve v Mototechně kompletní oprava a po opravě byl jetý asi 5km jako testovací jízda a potom už jen ležel. A mám dotaz co bych si za něj mohl říct aby to bylo tak akorát, vzhledem že je to na 550tku komplet i s karburátorem, zapalováním a výfukem. Po kompletní opravě v Mototechně, ale pak nějakou dobu jen ležel. Předem děkuji za odpovědi, hezký večer!
I když byla na motoru kdysi provedena generálka, neznamená to, že po X letech ten motor bude ve stavu jako nový. Mně u dlouho odstaveného motoru (cca 13 let) úplně vyrezla ojniční ložiska, takže klika musela na opravu. Byla to Jawa 350, v suché garáži.
Přesně tak..Záleží kde a kolik dekád ten motor ležel. Jestli v suchu bez vlhkosti,tak by měl být ok..Ale jestli někde, kde mrzne,tak může být klidně uvnitř vše zarezlé..Kupoval jsem předloni dva motory z Wartburga a ležely vedle sebe v jedné kulně..Sice do ní nepršelo, ale jeden měl vyrezlé válce a druhý ok..Majitel je tam uložil oba najednou jako plně funkční.
km
a to jako jak je možné? to se v té garáži rychle mění teploty že pak voda kondenzujem nebo co? ta ložiska jsou navíc přece namazaná
V garáži, pokud není vytápěná,v zimě mrzne a přes den se tam otepluje a takhle pořád dokola..Uvnitř válce se to orosí a rez už pracuje..Ložiska u dvoutaktu jsou mazaná jen tenkou vrstvou oleje,který obsahoval benzín..Ta vrstva nemůže vydržet desetiletí..Na převodech je sice odolnější olej,který většinou vydrží..ale viděl jsem i vyrezlý diferenciál nebo převodovku vlivem velké vlhkosti a dlouholetého "uskladnění"..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.