Nejste přihlášen/a.
Zvažuji nad koupí GPS navigace značky miniHT. Je to 5-ti palcovka, s WinCE V6.0 core. Prodává se na aukru. Máte někdo s ní nějaké zkušenosti nebo s jinou navigací téže značky či jiné z Aukra v hodnotě do 2000Kč? Vím, že to asik žádná hitparáda nebude, ale aby to aspoň ukazovalo to, co má a vydrželo by to nějaký ten rok. Díky
Martine raději si kup starší Garmin nebo Tom Tom u nich je jistota podpory nových map. U Garmina je výhoda adresné mapy které člověka dovedou až před barák i v té nejmenší vesnici i když TomTom to bude mít v budoucnu určitě taky.
doplněno 24.08.10 19:45:Například tato aukro.cz/...
Já osobně používám 660 asi tři roky a naprostá spokojenost.
můžu sdělit podrobnosti o
Číslo aukce 1176925479
já jsem spokojen za 2 000Kč i s poštovným
neumí čísla baráku
doplněno 24.08.10 20:12:Martine, asi Vás zklamu, pokud mě chcete zpovídat profesně. Ale,
dal jsem jí kámošům, ty jí okoukly, pohráli, nastavili a dali tam LIŠKU. Jelikož jí mám krátce učím se...
Pak jsem jí dal synovi, a říká, že je to moc velké... tak si pohrál, nastavil a jelikož jsem již něco naučil, tak jsem oponoval, ale nastavil limit, zobrazení, atd.
Takže závěr, za 2000Kč jsem spokojen a je chytřejší jak já. neumím do toho dostat hudbu, fotky, soubory na čtení (knížky) atd.
Řekl bych, že všechny tyto navigace pocházejí z e-shopů podobných tomuto:
Mají tam poštovné zdarma. Navigace jsou v podstatě PDA s Win CE, takže si tam navigační SW můžete nahrát jeký chcete. Zaráží mě, že je to i s iGO, které samotné stojí skoro 3.000.
Jinak s tímto e-shopem mám výborné zkušenosti a nebál bych se tam koupit ani tu navigaci. Nakupoval jsem tam už 3x a zboží dorazilo vždy v pořádku do 2-3 týdnů (je to z Honkongu). Otázkou je, jestli se to při dnešní ceně dolaru nevyplatí koupit na Aukru.
Ahoj,ja to mam a slape to super.Nemal som ziaden problem zatial az na slabu baterku pri pozerani videa.Odporucam,je to lacne a dobre.
Ahoj,
navigaci miniHt mám cca od července a zatím bez problémů. Jsem maximálně spokojený. Používán ji nejen v autě, ale i na motorce. Mohu doporučit. Ohledně výrobce jsem objevil, že se pravděpodobně jedná o společnost Hangtai. Viz:
dobrý den,jsem ráda že alespon někdo si navigaci pochvaluje.já jí mám taktéž,koupila jsem i sd kartu 4 G .dokonce jsem jí prubla-pouze hry a os srpna jen tak leží v krabici zabalená.jelikož mě nešlo nahrát doporučovaný softwer a nikdo mě neporadí co stím ach jo.snad se někdo najde kdo poradí . roubovajelena@ seznam.cz
Ja som si tu navigáciu kúpila tiež na Aukre, je fajn, ale daj pozor od koho to na aukre kupuješ! Konkretne na predajcu "elektronicsk", iba on predával túto značku na aukre, neviem ako v čechách. Nie su k tomu mapy, a na tu značku je ich ťažké nájsť! pol roka som ich zhanala, lebo predajca sa mi neozval. Taktiež bolo treba kupiť SD kartu, lebo v navigácii nebola, A ked som zohnala mapy sú o ničom, chýbajú tam dediny. Navigácia nepoužitelna (( to je moja skúsenost.
Zdravím, tuto navigaci se taky chystám koupit jako dárek. Vycházím z toho, že mám IGO8 nainstalované v PDA s Win Mobile 5 a tak by neměl být zásadní problém rozjet to i na tomto zařízení. Co mám zkušenost, tak zařízení a jeho funkčnost je věc jedna, ale zvolený navigační sw a verze map je věc druhá. Tzn. je potřeba nahrát co nejnovější mapy, aby se nestalo, že budou chybět vesnice nebo kruhové objezdy, obchvaty atd...
Až to koupím a povede se to rozjed, tak se podělím o zkušenosti.
Navigování zdar
Tak jak jsem slíbil, tak konám. Navigaci jsem objednal a po dlouhém boji a pomoci kamaráda, jsem na ní rozjel Igo8. Jestli potřebuje někdo radu, napište mi...
Já osobně bych doporučil Navon http://www.navon.cz/ je tam i navigace za 3000,- především díky fw od IGO8 které spousta lidí nahrává do navi s os Win na igo máš nadosmrti zdarma veškeré aktualizace map + fan hlasy + POI (jak ofic tak i fan) různé stylizace prostředí a spoustu dalších věcí bližší info zde forum.entershop.cz/... tomtom a garmin nejsou vůbec špatné ale aby jsi měl aktualizace map zdarma je nutné přehrát fw a následně odemykat mapy zbytečná práce navíc která je u iga zcela zdarma stačí jen stáhnout novou mapu a nahrát do složky maps to asi mluví za vše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.