Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Vlastním Škoda Octávia 1a již nějakou dobu řeším vhodné potahy.Podotýkám,že jsem docela "punťa" na vzhled.
Nejdřív jsem si koupil z Číny koženkové,že to jako bude super.Cena teda super byla,alee to bylo tak vše...Po menším upravení a zúžení na šicím stroji,moje sestra je šikovná,tak i pasovaly s přivřením oka.Ale nedalo se na tom sedět.V létě to nejen strašně pálilo a následně se na tom člověk potil a v zimě zase strašně chladilo.
Pak jsem si teda koupil přímo na míru z jednoho českého e-shopu za 2200...ano,dají se sehnat i za 3000 a i za 5000 a i za víc... a ty za 2200 což je pro mě ne málo peněz,teda zase dá se říci perfektně pasovaly,ale...byly strašně tenký.Takže se brzo začaly vytahovat očka od cvočků na riflích a dělat žmolky.No,nevypadá to teď už moc hezky. Takže bych to taky nejraději vyhodil.
A co teď? Máte nějakou radu na poctivé silné potahy na auto.Aby se to neničilo tolik?
Moc děkuji za info.Budu rád.
Rozumím Vám. I já jsem puňta na vzhled, dokonce i u služebáku. Takže z Vašich návrhů jsem pro ,,nejradši bych to vyhodil´´ . Po letech zkušeností jezdím zásadně bez potahů a i když třeba do služebáku občas musím vlézt v montérkách ( větu ,,Nepopojel byste mi kousek? ´´ doslova nesnáším, protože tazatel si vybere vždy okamžik, kdy jsem od pilin a prachu všude) proto sebou vozím vyřazené froté prostěradlo, které v takových chvílích přehodím přes sedadlo. Jinak jednou ročně vezmu sedačky vodním vysavačem - hubicí na čalounění. A výsledek - běžně na služebáku najedu tak 250.tkm, což je otázka tak 3-4 let a sedadla jsou bez poškození a fleků, když jde do bazaru.
V roce 2015 a v roce 2020 jsem řešil podobné. Ale to jsem již věděl, že si musím trošku připlatit, abych byl spokojen.
Pak jsem zajel sem, vybral jsem si barvu, manželka zase osaháním materiál. Jsem spokojen. Shodou okolností jsem je dneska sundával (po 5 letech), abych je dal vyprat.
Přiznám se, že již nevím, kolik to stálo, ale byl jsem velice spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.