Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dektor radarů Cobra

Od: radim2* odpovědí: 10 změna:

Hoši za volantem!Má někdo zkušenosti s detektorem radarů Cobra?Jak je to s legálností použití?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

2x

Radime pasivní antiradar projde ovšem Cobra je na prd. Testoval jsem ji protože jsem ji mohl koupit celkem levně,ale výsledek byl opravdu zoufalý, plno planých poplachů a skutečný radar nenahlásila. Prohledej Youtube , jsou tam videa kde testují antiradary.

radim2*
hodnocení

Jdu na to.

hodnocení

2x

Radime, Nový pasivní antiradar COBRA ESD 7100 pro ČR
jelikož je pasivní tak klidně můžete používat (ono i aktivní, za určitých znalostí)

Ale zanlosti o této Cobře nemám

radim2*
hodnocení

Já jsem ho dnes vyzkoušel*smich*,výsledek:řval-čmeláci tam opravdu stáli:-P.Ale taky zařval se zapnutým modem City u hřbitova*zed*,žeby se někdo probudil?!*smich*

stirecek*
hodnocení

2x

Nevím, jestli Ti pomůže, protože klasický mikrovlnný radar má dosah 60metrů, takže až začne antiradar řvát, můžeš si být jistý, že jsi na fotce, i když jistá šance ještě je, pokud dupneš na brzdy, mikrovlny se s měnící rychlostí neumí tak rychle vyrovnat. U laserového radaru Ti nepomůže vůbec nic, paprsek letí rychlostí světla a než ho antiradar vyhodnotí, jsi dávno změřený. Pro představu - na měsíc a zpět paprsek dorazí za dvě sekundy, nechce se mi počítat, jak dlouho by to bylo na jednom kilometru:)

radim2*
hodnocení

Já tu hračku dostal k svátku*frajer*,vyzkouším to na D1-at je prdel*smich*,díky za všechny rady*hej*,hoši zatím AHOOOOOJ!*placni*

tesyk*

To jako, že mikrovlny se šíří pomaleji, než světelný paprsek? To asi ne, že jo, to je blbost. Tak s čím se to neumějí vyrovnat?

jabraka*
hodnocení

0x

Když je řeč o legalitě,zákon na to pamatuje i řádnou "odměnou".Policie dnes už používá měřiče na bázi laseru,tam si můžeš radarový píchnout někam.

JABRAKA

hop®

Ano, jsou i antilaserové antiradary, které oznámí, že jste byl právě změřen...

tesyk*

A to se stává dost často, protože antiradar již ze svého principu zaznamená dopadající radarové vlny. Základní myšlenka antiradaru je v tom, že zachytne ODRAŽENÉ radarové vlny dříve, než pilotní. V tom případě máte ještě pár sekund (ale i méně) času na zpomalení. Laserové radary mají oproti mikrovlnným jeden podstatný rozdíl a to je velice úzký směrový paprsek, takže i tím pádem máte velice malou šanci zachytit jeho odraz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]