Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máme nové auto a nevíme jak pustit rádio

Od: kolobezka2® odpovědí: 21 změna:

Dobrý den, prosím vás polopaticky jak pustit rádio v autě? Moc děkuji

Máme nové auto a nevíme jak pustit rádio
výtka
Upozornění od sys milancukrar 06. 12. 2024 17:50:20
foto otočeno, tazatel to nemůže otočit

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

5x

Máte internet, tak není problém najít pdf s návodem!

rafto.websnadno.cz/...

doplněno 06.12.24 18:02:

manualypdf.cz/...

doplněno 06.12.24 18:36:

hodnocení

o rádiu tam není nic proto se ptám

bear

Proč neklikneš na první odkaz? Co je to zas za de****. Máš tam kompletní návod k rádiu ;)

hodnocení

5x
Tím červeným cuplíkem:)

hodnocení

2x
RTFM! Čtěte ty manuály, sakra!
bear

To je totální neschopnost dnešních lidí :)

hodnocení

kdybych uměla německy tak není problém a o rádiu tam není vůbec nic tak díky

bear

Wir können Deutsch sprechen :-D

hodnocení

0x

Začněte tím, že to auto převrátíte na kola, takhle když leží na boku, není z poslechu rádia ten správný požitek. *smich*

Ale vážně - nabízí se možnost zmáčknout ten červený čudl označený 0/1

Co to je za auto, co píšou v manuálu? K novému autu jste jistě dostali i manuál k rádiu a aspoň já si ty základní fce nechám při koupi předvést od prodejce

Které nové auto má dnes ještě mechaniku na CD?

bear

Starej Renault

Vždyť tam píše ,,nové auto´´ ... bože...

spu
hodnocení

0x

Také by bylo vhodné prozradit, co je to za ojetinu.

bear

Můj tip Scénic

hodnocení

0x

Obávám se, že to není autorádio, ale pouhý CD přehrávač! Odpovídá tomu i ovládání přístroje!

06.12.24 18:17
hodnocení

díky

bear

Ne kolego. Je to kompletní autrádio s CD přehrávačem a s výstupem na externí displej.

Podobně to měli autorádia blaupunkt CAR300, kdy displej byl součástí TID nebo SID u Opelu Corsa, Astra, Vectra z let 1997 - 2003 cca.

hodnocení

0x

Tak nevím, školy nemám, ale za mne je to vestavěné originální autorádio s CD, které komunikuje s palubním počítačem.

Zapnete klasicky zmáčknutím červeného tlačítka, mode - vybíráte možnosti.

Tuším, že dlouhým stisknutím SRC se na palubním PC ukazují data - případně vypnou.

bear

SRC - source - přepínání CD, AUX, FM

hodnocení

Uběhne Nový rok a bude mi 70, ale zase tak blbá nejsem abych první nehledala v manuálu. Takže nemístné kecy si můžete odpustit. ( jako třeba bear,nomohakon a promon). Je to stará ojetina ale pro mě je nová. Milion na úplně nové nemám. Jo a díky bearovi za vložení videa. Přesto přeji v novém roce hlavně zdraví!

bear

I Vám pevné zdraví a vše nejlepší v Novém roce :)

makk
hodnocení

0x

Zkusil bych ten červený čudlík vlevo nahoře, někdy nestačí zmáčknout, ale musí se několik sekund podržet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]