Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na rodinný vůz - 3 dětské autosedačky

Od: dasulka* odpovědí: 4 změna:

Řeším momentálně volbu rodinného vozu a proto budu vděčná za každou radu odborníka či zkušeného uživatele. Podmínek mám několik, ve stručnosti je to umístění 3 dětských autosedaček, dostatečný užitný i úložný prostor (kočár pro dvojčata), nejlépe posuvné zadní dveře a pak tradičně komfort, bezpečnost, spolehlivost a ekonomický provoz. Dívala jsem se na Citroen Berlingo kvůli dveřím, ale to není rodinný vůz a tak jako úplný laik nevím. Poradíte?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

0x
Peugeot 807, je docela dobrá volba. Má ho kamarád s početnou rodinou a je velmi spokojen.

hodnocení

0x
Podstatné chybí - za kolik?

mil®
hodnocení

0x
Tak jak to dopadlo? Co jste koupila? JHsem zvědavej. *hej*
dasulka*

Nakonec jsem uvážila své možnosti a zvolili jsme Citroen Berlingo. Má výhodu posuvných dveří, velkého kufru a navíc je vysoké a prostorné. Jízdně je malinko línější (1,6), ale na mé využití maximálně postačí. Dali jsme 200 tis. za pěkné z dovozu s 70 tis. km.

Kdybych měla těch téměř 400 tis. co chtějí za nové s vymoženostmi rodinného vozu asi bych do toho šla. No tak asi tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]