Nejste přihlášen/a.
Mně třeba "oprava" po výletu do škarpy , tedy mimo vyproštění a odtahu taky stála 0 kč. respektive jen dolití půl litru nemrzky (kterýžto zbytek jsem měl od pravidelné výměny stejně jako další oleje-motorák 0,2l a 0,5l LHM. jo a práci -vyšištění sání očista auta a dofouknutí prázdné pneu.
Tak to už je spíše údržba. Když SUVčkem projedu pole, tak taky (ne)opravuju stylem wapka.
Všechno něco stojí. Ať už jako forma barteru nebo prostý nákup za peníze.
...
Teď koukám na fotku. Hlavně, že jsi to přežil
@bear
Může to být totálka s nerentabilní opravou, tj. oprava žádná = 0. Každopádně polemizovat nad očividnou nadsázkou...ale co chcete odpovědět na takový dotaz? Informací nula, tazatelka neumí ani pozdravit, neumí napsat tečku na konci věty a vlastně se i na něco zeptat. Buď je to trolling, nebo absolutní ukázka arogance a nevychovanosti.
thetruth máš truth. Nebo mizerného IQ. Mě to nepřekvapuje. Neřeším. Ale mohla být filozofická zábava. Kam bychom se až zapletli.
Tomk ne zrcátko zůstalo celé.tedy až do návštěvy nějakého silného opivněného jedince, který ulámal zrcátka v řadě všem - asi 20 autům- na podélném stání a jen při chodníku -tj pravá zrcátka.
Thetruth- no bylo , ale tam to bylo nejsnazší!
Pro vysvětlení ten den jsem jel delší štreku, v Třeboni jsem zaparkoval služebák a přesedlal do svého a pokračoval-celou cesu od Velšína do CB-Třebně až po Lásenici cesty suché, místy mokré, na výjezdu za Lásenicí na JH od propustku asi 2-3km na cestě led. Já tam skončil až za svodidly,ale pak jele ještě nějaká rodinka s Fiatem (asi Palio) a ti to bouchli hned do svodidel. Jo abych nelhal-pri "vystupování" jsem ukopnul páčku sdrženého spínače-světla , blikače..byla asi za stovku z vrakáče.Jinak i přes urgenci PČR to cestáři sypali až po 3 hodinách.
Nějaký hadr. byl tam předtím, zůstal i poté.Jinak abych se od auta dostal na silnici, musel jsem asi 100 m škarpou, nedalo se ani s předním náhonem, tj po čtyřech!
Škoda mluvit,když se holub se snaží učit orla létat! buď v klidu chlapečku.
Jen zajímavé, že tací jako ty neumí poradit ale z 99,99%procent umí jen rejpat!
No zase sis mohl poradne prohlednout podvozek, jestli neni prorezly, bez plazeni po zemi nebo krkolomneho zaklaneni hlavy. Mels to tam jak na dlani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.