Zdravím chci se zeptat prodal jsem auto minulou středu s tím že ho přepisu já sám. Čtvrtek pátek bylo zavreno a tento tyden jsem to zatím taky nestihl. Četl jsem že ho je potřeba přepsat do 10dni to platí i v mém případě že to budu přepisovat já? Půjdu tam v pondělí už jsem objednán. Jak se může brát přepis do 10 dní když není otevřeno každý den a člověk taky chodí do práce každý den. Počítá se tam i víkend?děkuji
gramotný člověk se přihlásí na portál dopravy, tam se vše odkliká za 5-6 minut , pokud jde o úřady, u nás je otevřeno každý den, odpo do půl šesté, pokud je tak složité naťukat to na pc nebo v mobilu, stačí nasednout do auta a udělat si výlet na jiný úřad...
na nepřepsané auto se zpravidla přijde když kupující udělá dorpavní přestupek nebo zapříčíní dopravní nehodu
když ten portál bude fungovat na sto procent, omezil bych fungování přepážek úřadů na jeden den v týdnu, bylo by to pro sociálně slabé bez internetu, pro negramotné nebo pro staré lidi, není důvod udržovat dál tisíce otevřených přepážek...
Já se dobrovolně hlásím mezi ty negramoty...Alespoň co se PC týče..Doteď nemám PC..krom starého "noutbúku" kvůli diagnostice..Umím jen základní věci a ještě jako blondýna..Na vše ostatní mi stačí telefon..Jsou prostě věci, které nedavám s "ajtý technologií",bo jsem ten negramot
martinkupka
je jen otázkou času kdy to bude na registrech vozidel jako v bankách...pusto prázdno jen občas se tam někdo objeví...a to si pamatuji jak jsem v české spořitelně stál u terminálu ve frontě na pořadová čísla a pak desítky minut čekal na výzvu abych šel k jedné ze 6 přepážek...
pokud jde o to vzdělání profesor Fiala předevčírem bilancoval své vládní úspěchy a podle něj naše školství vzkvétá a vzdělanost občanu je na poměry EU výjimečná proto si nehrajte veřejně na prosťáčky , ty kliky na portálu zvládnete všichni
Co tvrdí ten člověk je mi šumák. Osobně jsem si přes net zabukoval termím a na daný čas šel na úřad k zápisu změny, tehdy tato možnost ještě nebyla.Vy ale asi stejně jako ten rádoby profesor žijete s hlavou v oblacích a neznáte jak to chodí mezi obyčejnými lidmi! Jsou starí , i skoro 80 letí co dokáží nejen se SW ale i s HW a jsou i mladší 60 let co neumí ani spustit PC natož pak něco víc na něm udělat!
fik
Dneska jsem tam byl. Zadáno dopředu přes portál dopravy. Paní mi jenom vytiskla nové techničáky, zaplatil a šel jsem. Oproti minulosti, kdy byla norma tam strávit i hodiny jiný vesmír. Ještě se mi smály, když jsem říkal, jak to bude fajn, až papírové TP zruší úplně, že už nikam ani nebudu muset. Smály se, ale ono to tak bude. Za portál dopravy státu palec nahoru.
martinkupka
Když se to zadá přes portál dopravy má se to vyřídit včetně tisku technicaku až poté má klient obdržet zprávu od systému aby si vyzvedl doklad, takže přijde podepíše odejde uzdě nic netiskne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.