Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se zeptat, mám auto Seat Leon I 1.9 TDI 110kw, a chtěl bych se zeptat na rozměry kol. Dá se někde na internetu dohledat ověřená stránka nebo něco podobného, kde zjistím povolené rozměry na auto? Na e-techničáku mi to ukazuje max. R17, ale co se dívám po internetu, tak někdě se píše, že se dávají i R18. Četl jsem, že e-techničák nemá údaje pokaždé přesné, proto se ptám tady.
Díky.
Rozměry kol a pneumatik jsou uvedeny v COC listu, ten se vydává ke každému novému autu, není nutné nikde googlit
není auto jako auto, seat schvaloval nové modely s nepatrnými změnami každé 4 měsíce proto dva stejné seatry mohou mít ve schvalovací dokumentaci různá kola, větší nebo menší,. větší počet kombinací nebo menší počet a pořád se jedná o stejný typ seatu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.