Jisté řešení je nechat se zaměstnat na magistrátu, odboru evidence motorových vozidel. Třeba v Praze na Bohdalci je až s podivem jakou náhodou mají tamnější zaměstnanci tyhle zlatý čísla. Já osobně bych ho ale nechtěl ani zadarmo. Jednak si vás každý snadno zapamatuje a druhak si o vás každý řekne, co jste to za kurvu trpící pocitem nadřazenosti...
vybrat značku si nemůžete. značky jsou přidělovány v pořadí, jak jsou v krabici a tak jsou vydávány žadatelům. toť teorie.
v praxi máte možnost u okénka slušně požádat jestli nemá pán (paní) v krabici nějakou značku, která by vám více vyhovovala (za cigára, nebo čokoládu, lahvinka se tím otvorem dole nevejde) a nebo mít konexe a tam je to za hotové, ale máte větší výběr.
mít konexe zpravidla znamená připatit si 2 - 4 tisíce u zrprostředkovatelek, které obyčejně pracují s nějakým úředníkem nebo úřednicí jako sehraný tým, někdo z úřadu pro ně prostě pracuje "přednostně", buď jen tak, ze známnosti, nebo si za každý přednostně provedený úkon nechává na konci měsíce posílat nějaké peníze na svůj účet...hlavně ne nic na úřadu a vůbec ne hotovost... a "lepší" a snadno zapamatovatelné značky z krabic pak vybírá a odkládá je na pozdější dobu...pro známé zprostředkovatelky...ale občas se něco přidělí i obyčejným lidem, bývá to však výjimka...
Je to opravdu o žádosti a úplatky bych neřešil. Pokud budete chtít třeba něco se svým datem narození...2408 atd., tak se snad něco najde. Parádní SPZ ale takto nedostanete. Já mám naštěstí konexe a mohl jsem si vybrat. Zdarma Takže zbývá si jen zodpovědět co pro vás znamená pěkné SPZ.
...stejně "náhodné" jako koupě hospodářských pozemků šéfkou karlovarského stav.úřadu a najednou "náhodou" byly převedeny na stavební (s tisícinásobnou hodnotou)-jsou to ale náhody...
vydržte, brzy se snad budou lepší značky prodávat v dražbě, kdo dá víc za čtyři sedmičky, ten je dostane...peníze půjdou státu a ne do kapes zprostředkovatelů...řekl nový minstr dopravy za VV...
Musíš být nějakej papaláš, nebo synek z papalášské rodiny, nebo mít nabitou peněženku a styky. A taky nějaký dražší autíčko, na felicii tyhle značky nebývají, tak na Meďourech tý nejvyšší řady, bavorácích apod.
Chtěl bys třeba takovouhle:
doplněno 25.08.10 08:55:
Takový tady jezdí ještě jedno, ale černý, pro změnu to má samý sedmičky.
georges*
Tak znovu:
doplněno 25.08.10 08:55:
Myslel jsem, že se to nepovedlo napoprvé vložit, tak jsem to dal znovu. Smazat už to nejde.
Tak teda syn si u okýnka poprosil, zda si může vybrat. Dáma mu podala krabici a tak si vybral, asi jí byl sympatický, nebo co, ale vybral si. PT /stařenka/
Jistě , že to je náhoda Stejně jako když ministr na každé loterii na jediný koupený los pokaždé vyhraje 1.cenu Už jste viděl na BMW za 3.000.000 obyčejnou značku? Nebo na Mazeratti, Lamborgini ( nebo jak se to přesně jmenuje ). Ale co jste 100% neviděl , je značka 1X1 1111 na 30 let starém Favoritu nebo Žigulíku. A opravdu to není náhoda, oni Ti lidi insktinktivně chodí tak, že čísla 0569 vyjdou na staré auta, a když dojde na 8000 nebo 1111 tak tam zcela náhodou vleze multimilionáž s přihláškou na AUDI za 2.000.000 a náhodou na něj výjde číslo 7Q7 7777 . Nebud´me skeptici, náhoda je pro všechny ... Nebo není? Autor: milancukrar® Datum: vcera 15:31 Předmět: RE: Jak si mohu vybrat nějaké pěkné SPZ? odpovědět Zákazník, má číslo 3?8 8888, prý náhoda, že jeho známý v kanceláři šláhl právě pro toto číslo. ? jsem dal místo kraje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.