Dobry den, na Octavia 2 mi prestalo fungovat dalkove odemykani. Pri stisknuti tlacitka se auto neodemkne, ale zamykani funguje. Uz se mi stejna vec stala pred lety, vyresil jsem to vymenou klice, protoze mam 2. Ted uz ale nemam za co vymenit. Moje uvaha je, ze kdyby byla v klici vybita baterka, nebude fungovat ani zamykani. A stejne tak kdyby byla spalena pojistka. Proto se ptam v cem je problem. S mnozstvim techto aut na silnicich to uz urcite muselo resit mnoho majitelu. Dekuji.
Tlačítko na dálkovém ovladači, který máte. vystřelovací? Vyčistit plošný spoj pod tlačítkem...Případně nové " gumičky" pokud výměna baterie za "plně funkční"nepomůže. Případně zde
U některých typu Octavií (tedy typu DO ovladačů) se stává taková příhoda, že když je slabá baterie, tak se snad tak nějak zacykluje a jde pouze zamykat. Setkal jsem se s tím vícekrát, dokonce u jednoho auta na obou klíčích... Vyřešeno vyměnou baterií... Vidím tedy naději v tomto. Pak jinak zřejmě tlačítko? Ovládání zamykalo, neodemykalo a v tomto stavu nesvítila LEDka na ovladači...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.