Nejste přihlášen/a.
Čtu tady dotazy ohledně techničáků a zajímá mě toto:
Při registraci nového vozu se "velký" už nevydává.
Ale jak je to při přepisu a nebo když se při STK popíše.
Vydá se nový na registru za popsaný?
A jak to bude když nyní půjdu na STK a mám ještě velký techničák který není vzadu popsaný.
To už si velký na STK nechají a vydají nový malý s více údaji?
Slavo,
To už si velký na STK nechají a vydají nový malý s více údaji?****to si děláte legraci, už jste někdy, někde slyšel, že na stanici TK vydávají doklady?
Vy půjdete normálně na technicku, se všemi doklady, jako dosud. Oni Vám udělají TK stejně, jako kdysi. Jen nedají do techničáku razítko o technické, ale zapíše to do databáze.
Starý techničák Vám budou řešit, až při první návštěvě registru vozidel.
VTP je zrušen k 1.1.2024 zákonwem z dílny pana KUpky
VTP se od 1.1.2024 nevydává
od 1.1.2024 se vydává ORV s QR kódem, naskenovaním QR kódu v aplikaci e-techničák se vám do mobilu načte zadní strana VTP
Žádný VTP nepotřebujete a při nejbližší návštěvě úřadu při jakémkoliv zápisu čehokoliv bude ze zákona odebrán a nahrazen ORV s QR kódem
Na základě veřejného prohlášení mluvčího MDCR v médiích které není v žádné vyhlášce vám na požádání VTP vrátí, s ustřižený rohem a zneplatňovacím razítkem
S tím odebráním to není tak horké. Před měsícem jsem přepisoval staré auto na někoho jiného, VTP mi normálně bez ptaní vrátili jen mu ustřihli roh.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.