Nejste přihlášen/a.
Co to je pojištění auta?
Co to je pojištění auta pro seniory?
A co si máme představit pod pojmem "téměř zdarma"?
"Zdarma" je heslo, při jehož zaslechnutí můj tchán vypíná mozek...
"Co to je pojištění auta? Co to je pojištění auta pro seniory?"
Pokud tomu nerozumíte, tak se tady raději neozývejte. Senioři tomu většinou rozumí. Druhá věc je, zda se nechají zmanipulovat/nachytat!
Pokud nerozumíte, tak jinak: Jde o PR, HAV, ALLRISK? Jaké jsou podmínky? Tchánovi jsem sjednal pojištění (PR) podle počtu ujetých km. Ale "téměř zdarma" to tedy není. Alespoň ne tak, jak bych ten pojem chápal já. když to přepočítám na ujeté kilometry, lepší snad jezdit taxi.
Ale když tomu rozumíte, to musí být nádherný pocit... Přeji příjemný večer.
Jak to děláte? Já mám 50 let bez nehod a už dávno mi přestali dávat slevy a stále pojistku zvedají.
Jakmile mi pojistku zdraží (pokud to není desetikoruna za rok) tak jednám, porovnávám, jednám, třeba i vypovím...
Když to uděláte jednou pořádně, tak příští rok zjistíte že to jinde levněji nepůjde. Navíc - cana není všechno.
arne, první věta OK, druhá věta, bych polemizoval. Za více jak 50 let ježdění jsem neřešil problém s nejnižší cenou pijistky.
Přeci nebudu řešit, když mi dají za velký přívěs zdražení o 40Kč. To není ani pivo v hospodě. je pravda, že dříve se dalo uhádat více.
To je moje zkušenost, nebudu odborníka přeci poučovat. Přeji krásný den.
To mi připomíná bláboly z jakési reklamy na FB která vede kamsi kde dělají pojištění. Se seniory nebo "téměř zdarma" to nemá nic společného, to je jen vábnička na klikání.
Jsem taky senior a taky pojišťovák - a nic extra pro seniory nebo dokonce skoro zadarmo opravdu neexistuje !
A co agent s povolením srovnávat?
Ten v TV reklamě tvrdí, že na povinném ručení každý přeplácí ročně 6000.
Tak, když se obrátím na něj a platím za PR 3000, tak od něj ještě 3000 dostanu. Mám tedy pojištění zdarma a ještě 3000 odměnu, že jsem si od něj nechal vyřídit pojištění.
A pak, že pojištění "téměř zdarma" není.
11111: Ten pán prostě honí vodu. Přitom zastupuje malou firmičku s mizivým podílem na trhu - jen hodně křičí.
škoda že jste nenapsal-možná že nevíte -o jaké auto se jedná a kolik by ta super pojistka vyšla-obávám se ale že to moc slavné nebude-kdo Vám dneska něco dá ...?-Já mám vozík za auto pojištěný u Kooperativy už roky tam to neměním-je to jen pár šestek...ale auto je jiné kafe-Seat Toledo 1.9 TDI starý 25 let-měl jsem různé pojišťovny a pokaždé to každým rokem zvyšovali do alelujá... u poslední jsem měl platit jen tu zákonou/povinou okolo 3700 Kč a pořád to šlo nahoru-takže přes klik.cz mi našli pojišťovnu Slavii kde nejsou tak nenažraní a už druhým rokem platím 2670 Kč a nic nezvedli...jo a mám 69 roků ...pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.