Zdravím, mám čerstvě přezuto a v servisu asi měli slabší den a nechali mi na pneu takové ty etikety s infem ohledně rozměru atd (ani nevím proč jsem je tam nechal, asi taky slabší den). Všiml jsem si toho až když jsem dojel domů. Čím by to šlo nejlíp sundat? Tím že jsem s tím jel tak nálepky tíhou auta teď ještě víc drží :D Díky
Neřešil bych to. Buď strávíte nad každou gumou spoustu času, nebo tím teplem či ředidlem hrozí, že gumu poškodíte. To se po chvilce ojede. Blbý je, že zrovna dneska byla u nás už ledovka a tohle bych tam teda při tom klouzání z kopce mít nechtěl. Ale ani úplně nové nezajeté gumy.
asd1
Jj, po samolepě klouzne a už se to nechytí, kdo neumí korigovat smyk tak je v p. (viz aktuálně počet aut po škarpách, aspoň tady po okolí jich je hafo)
Ano než se ojede konzervační vrstva tak to klouže (ca 100 km), takže ta samolepa nic horšího neni a ojede se taky..
To nic nemění na tom že v pneuservisu to dělalo líný prase.
Stačí jezdit po kruháku pořád dokola Občas z něj vyjet a zastavit..podívat se ,jestli nálepky zmizely a popřípadě si dát ještě pár koleček Já bych se na to vykašlal o oni zmizí samy
Já se zeptám, pneu jste koupil od servisu, nebo si přinesl vlastní? Pokud od servisu, měl jste to dostat čisté. Pokud vlastní, tak by se vám asi krom položek demontáž, montáž, vyvážení, ventilek.. nelíbila položka sundávání nálepek: 4x 5 minut 220 Kč. (Někdy to jde strhnout snadno, někdy ne, zvlášť v zimě.) On prostě za ten čas mohl udělat další kolo. A samozřejmě v tom mohl být i truc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.