Zdravim chtel bych se zeptat jak moc muze bouchat poloosa protoze jsem ted menil na jedné 2 octavii komplet čepy tlumiče vsechno dotahle jak ma ale po vyměne se zacalo ozývat extremni bouchani kdyz jsem jenom vyjel ze zahrady na jednicku pres prah a v rejdu dokonce preskakovali kola tak ze jsem citil jak to auto se o kousek posune, napadlo me že by mohla poloosa vyskočit z kloubu pri vytahovaní z tehlice nebo ze tam uletelo pérko nejak ale zase si rikam jestli by to delalo az takove rany az se auto posouvá. Jestli s tim mate nekdo zkušenosti budu moc rad za nejakou radu dekuji.
Poloosa by měla mit trochu vúli ale bouchat by neměla Pokud si menil spodni čep a vyjela ti z homokloubu tak je možny žes ji tam malo nasunul ale to ti pak hrozí že ti v plnym rejdu muže vyskočit ven Vem za poloosu a nesmi litat jak nudle v bandě Ja si myslim žes bud blbě dotáhl spodní čep co de do těhlice nebo klepe spatně utažený kolo nebo jestli si měl povolenej homokloub tak si ho nedotah a klepe ten
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.