Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katalyzátor OFF?

Od: doutnak® odpovědí: 9 změna:
Ahoj..Koupil jsem VW VR6 2,8 s "asi" origo katalyzátorem..Auto jede na 5valců ze 6ti..Pod autem kat svítí do oranžova..což je normální díky tomu chodu na pět..Otázka zní..Kat je teda kaput? Dá se ten vnitřek ještě prodat,ikdyž bude kaput? Jinak pro info..i na těch 5 válců to jede celkem svižně, ale dost smrdí benzín...což je asi normální, když ho to plive a kat ho pálí...Jde mi o to,až závadu odstraním,jestli bude kat opravdu na vymlácení? A když, tak jestli ta hmota má ve výkupu cenu? Pro šťouraly...až se auto opraví, tak je v plánu koupit jiný nebo nový kat ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Katalyzátor má číslo,podľa neho sa dá zistiť jeho cena vo výkupe,aspoň orientačne.

007cz
hodnocení

0x
Fungovat nebude, prodat se dá, samozřejmě do výkupu.
hodnocení

Díky..Vím,že z "devadesátkových" benzínů mají katy celkem cenu..Jde o to,komu se to prodá..Kolega dostal za kat z 1,6 octy 15!klacků..A to ten vykuk nebyl poslední překupník-ještě na tom musel někde vyvařit..jinak by to nekupoval přece za tolik
007cz
Výkupní ceny neznám asi bude záležet na velikosti, váze také už je jiná doba. Tipnul bych tak 5 000 Kč.

A čo tak za benzínový katalyzátor zo starého tereňáka. Keď známemu povedali vo výkupe,že mu viac ako 400 € nedá,tak mu sklapla sánka,myslel,že dostane 30 €.

bear
hodnocení

0x

Proč jsi neodpojil vstřik u válce, který nepálí a necháváš si ničit kat?

hodnocení

Já už to tak koupil..Není tak jednoduchý to odpojit..přístup nula..Nevím jak dlouho a kolik km s tím bývalý majitel najezdil.Pořád spekuluju,jestli teda bude na tuty katalyzátor zničenej..anebo jestli je šance, že to mohl přežít..
bear

Dokud hycuje a reaguje na nespálené uhlovodíky, tak je fungující. Až mu to vadit nebude a nebude červenat, pak bude KO bez drahých kovů.

hodnocení

Díky..tohle jsem potřeboval vědět..Abych ho nelikvidoval zbytečně..Ještě otázka..Bude dostávat kat napjdel i při jízdě na Lpg? Auto je na LPG+benzín

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]