Nejste přihlášen/a.
Toto resim dnes a denne. Odemknes auto a pokud do nejake doby neotevres dvere, znovu se zamkne. Je to ochrana pred odemknutim, kdy si omylem treba zmacknes ovladac v kapse. Ty odemknes, otevres dvere, sednes do auta a startujes. Auto nepozna, ze jsi otevrel dvere a zamkne se. Takze bude neco se zamkem. Nejcasteji mikrospinac. Kdyz otevres dvere, rozsviti se stropni svetlo? To same funguje v pripade, ze nechas dvere otevrene, nebo pootevrene a zamknes. A ono se to ihned odemkne protoze jednotka vidi nektere dvere nedovrene. To je zase pro pripad, at nezamknes polootevrene auto.
Jen doplním, že stropní světlo prvotně rozsvědcuje i povel odemknutí auta dálkou.
Už jsem se setkal s tím, že jsem se takto ptal klienta a ten mi potvrdil, že se mu při otevření dveří auto rozsvítí. Přitom si neuvědomil, že to udělala dálka a né dveře.
Lepší je odemkout, zapnout klíče na kontrolky nebo nastartovat a pak zkoušet jednotlivé dveře, jak reagují na stropní světlo.
Stále píšeš o nastartování, ale s tím to vůbec nemusí souvist. Sedni do auta, ale nedávej klíč do spínací skříňky a nic nedělej.
Zamkne se to také?
Pokud ano, tak je to tím, co většina rádců píše - auto nepozná, že byly dveře otevřené. Pravděpodobně levé přední, protože těmi do auta nastupuješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.