Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamykani dveri pri startovani auta

Od: vaneso odpovědí: 7 změna:
Dobry den mam dvojkovou octavii a posledni dobou mi zlobi pri nastartovani se mi zamykaji dvere.Uz jste mel nekdo stejny problem?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petrovic
hodnocení

1x

Toto resim dnes a denne. Odemknes auto a pokud do nejake doby neotevres dvere, znovu se zamkne. Je to ochrana pred odemknutim, kdy si omylem treba zmacknes ovladac v kapse. Ty odemknes, otevres dvere, sednes do auta a startujes. Auto nepozna, ze jsi otevrel dvere a zamkne se. Takze bude neco se zamkem. Nejcasteji mikrospinac. Kdyz otevres dvere, rozsviti se stropni svetlo? To same funguje v pripade, ze nechas dvere otevrene, nebo pootevrene a zamknes. A ono se to ihned odemkne protoze jednotka vidi nektere dvere nedovrene. To je zase pro pripad, at nezamknes polootevrene auto.

bear

Jen doplním, že stropní světlo prvotně rozsvědcuje i povel odemknutí auta dálkou.

Už jsem se setkal s tím, že jsem se takto ptal klienta a ten mi potvrdil, že se mu při otevření dveří auto rozsvítí. Přitom si neuvědomil, že to udělala dálka a né dveře.

Lepší je odemkout, zapnout klíče na kontrolky nebo nastartovat a pak zkoušet jednotlivé dveře, jak reagují na stropní světlo.

va
hodnocení

0x

Dveře se zamknou po rozjetí ne? Nebo hned po nastartování?

petrovic

Pise, ze posledni dobou... takze to doted nedelalo. Jinak se to zamyka samo od nevim presne, 20km/h? To by urcite vedel ne?

vaneso
hodnocení

Pred 4 dny mi to vubec nedelalo jsem nastartoval a zadny cvaknuti dveri a to se mi deje ted nastartuji a ukazou se mi smerove sipky na palubovce a dvere se zamknou
petrovic

Priznaky presne odpovidaji tomu, ze auto nevi, ze jsi otevrel dvere. Jdi k autu, odemkni dalkacem a stuj u auta. Na nic nesahej. Uvidis, ze to udela to same. Zamykaji se ty dvere vubec? Pak zamkni a obehni auto, jestli je fakt zamknuto.

ridic
hodnocení

0x

Stále píšeš o nastartování, ale s tím to vůbec nemusí souvist. Sedni do auta, ale nedávej klíč do spínací skříňky a nic nedělej.

Zamkne se to také?

Pokud ano, tak je to tím, co většina rádců píše - auto nepozná, že byly dveře otevřené. Pravděpodobně levé přední, protože těmi do auta nastupuješ.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]