Dobrý den, chtěl bych vás požádat o radu nebo názor. Ráno, když jsem odjížděl z práce a chtěl zastavit před závorou, tak nešlo zabrzdit a pedál byl zcela tuhý, takže jsem musel zastavit přes ruční brzdu. Nevíte náhodou, v čem by mohl být problém? Předem děkuji jakýkoliv názor nebo radu
Posilovač potřebuje odsát vzduch a snížit tlak, aby z druhé strany membrány posilovači pomáhal atmosférický tlak vzduchu brzdit (mačkat HBV společně s pedálem).
Vadný posilovač, vadná trubka a vedení s dírou, vadná vývěva (nafty), netěsné sání (benzíny), vadná elektrovývěva (malé TSi motory).
To se omlouvám, zapomněl jsem dodat, že se jedná o naftovou verzi, r.v. 2006. Jinak to udělalo už jednou asi před 2 měsíci, ale to asi po kilometru jízdy začalo normálně fungovat a do včera úplně v pohodě.
A to je možné, že s autem dojedu v pohodě na parkoviště a o pár hodin později to nebrzdí, nebo ta praskliny tam může být déle a teď je to teprve následek?
Jako laik mžete akorát zkontrolovat, že neupadla, nebo neuhnila hadice k posilovači. Dá se pusou a hadicí zkontrolovat, že není prasklá membrána posilovače, ale to už je stejně jedno, stejně s tím pojedete do servisu. doplněno 19.11.24 12:02: Pokud to přestalo brzdit naráz a není upadlá žádná hadice, tak bych to viděl na ten posilovač. Netěsnosti o sobě většinou dají vědět s předstihem, auto začne blbě brzdit, když motor běží na volnoběh a je potřeba brzdit dýl.
Právě že jsem do práce přijel v pohodě a po práci už to nebrzdilo. Dnes jsem to risknul a s autem jsem jel a po dvou kilometrech to zase začalo normálně brzdit.
Vadný podtlak, pravdepodobne banka podtlaku, podtlakové čerpadlo a najmenšia no možná je deravá hadička podtlaku. Ak na voľnobeh pár krát stlačíte brzdový pedál a bude tvrdnúť, tak máte nedostatok podtlaku.
Přidám jednu variantu ke kontrole, sice nepravděpodobné, ale jde o vlastní zkušenost. Povolily se matice držící posilovač, ten se pak silou tlaku na pedál hýbal, křížil, kroutil, prostě pedál do něj tlačil nakřivo. Při zmáčknutí pedálu hned po vypnutí motoru se ozvalo zasyčení a podtlak byl fuč. Za jízdy nic poznat nebylo, podtlaku ze sání u benzínu je "neomezené" množství. Ale vývěva u dieslu určitě tolik podtlaku (ne hodnota, ale objem) nevytvoří, takže tam by se taková netěsnost asi projevovala výrazněji.
Hledal bych příčinu u vývěvy, nebo zpětném ventilu na hadici k posilovači brzd. Vývěva je to co ti vytváří podtlak potřebný k fungování posilovače. Žádné baňky podtlaku tam nehledej, nesmysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.