Nejste přihlášen/a.
Ahoj borci,
jedu zítra do Prahy a mám možnost parkovat v samotném centru, kde ale jak jistě víte, jsou ty jejich pražský dlaždice obrovský fuj. Chci se zeptat, ničí se tím víc podvozek nějak nebo je to jen hlučnější? Na ramenech mám aktuálně najeto 2800km, to už asi dojedu do března na konci stk...ale čepy řízení jsem neměnil za dobu co to provozuji já, nemlátí zatím...ale byl bych nerad kdyby se mi pak zdalo, že čep off a já bych třeba na jednu stranu nezatočil :D
Díky.
Dlažba a dlaždice nejsou totéž.
Ano, na obrázku je žulová dlažba ze žulových kostek - ne dlaždic.
Dlaždice obecně mají velmi malou tloušťku v porovnání s plochou.
Po Praze jezdím téměř denně už nějakých 50 let a zatím se nezdá, že by to autu nějak výrazně vadilo. Znám mnohem horší venkovské silnice (asfaltované), než jsou dlážděné ulice v Praze.
...a to si představte, že tu máme i takovouhle dlažbu . Říká se jí "kočičí hlavy". Po tom je problém i chodit
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.