Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VYtápění garáže - má smysl?

Od: adadadadadadada odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

zakoupil jsem si garáž, která je součástí komplexu více garáží, je druhá zprava, zleva je dalších asi 6 garáží. Zajímalo by mě, zda se vyplatí vůbec pořizovat topné těleso, nebo cokoliv, čím bych mohl udržovat teplotu nad nulou v garáži, a zajistit tak tím prevenci plísně. Pokud ano, mám garáž vhodně zaizolovat, nebo co všechno musím zařídit?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

13x
V teple probíhá rychleji vše, včetně koroze. A ještě když do toho tepla vjede vymrzly auto zvenku, to se orosi i tam, kde zatím bylo sucho.
Garažování ve vytápěné garáži v zimě je urychlovač koroze...

rs
hodnocení

9x
Plísně v mraze nerostou…
Tímhle to o možná akorát podpoříte.
A nebude plíseň jen v garáži, ale i v autě..Takže nechávat lehce pootevřená okna

hodnocení

6x

Když nevadí mráz a plískanice venku autům, tak uvnitř to bude lepší. Proto nevytápět, nechat teplotu na přírodě. Jen je dobré drobné odvětrávání garáže.

Ano..Na plíseň je nejlepší větrání! Buď malý odtahový ventilátor anebo mřížky..Jedna dole na vratech a jedna nahoře v protilehlé zdi..Vytápění je nerozum..a navíc jestli je tam společná elektrika *alene*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]