Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

FELICIA kolísání otáček, nepravidelný chod

Od: lukas* odpovědí: 1 změna:

Zdravím, mám problém s Felicii 1999 50kw.

V krátkosti Vám popíšu závady které nejspíš můžou mezi sebou souviset.

1.V posledních letech se mi často stávalo(stává) jakmile se motor zahřeje, má tendenci chcipnout: děje se tak když přijíždím ke křižovatce a vyřadím hned se rosvítí kontrolka dobíjení a mazazání a má tendenci chcipnout. Problém doteď nevyřešen.

2.Před zhruba dvěmi týdny auto přestalo táhnou, ruzně rachotilo ale jelo. Další den už nešlo nastatovat, pouze s plynem a vyloženě to jelo na 3 válce?Nepravidelný chod. Byly vyměněny svíčky za nové. motor nadále má nepravidelný chod a výkon 0. Při otevření ventylového víka mechanik zjistil že vypadla tyčka ventylu, proto to také jelo na 3 válce. Ten den vše v pořadku.

3. Další den jsem to projel tech 20km, vše v pořádku ale v půlce cesty auto opět přestalo mít výkon, (netáhlo). Další den znova nestatovalo, znova starování s plynem, kdy motor vůbec nedržel otáčky a hned chcípnul. Ale prozměnu za další den auto nastartovalo bez problému bez jakéhokoli zásahu, stím že otáčky kolísají.

V nádrži je skoro rok starý benzín, ale jedeto i na něj.

VČEM MŮŽE BYT PROBLÉM, PO ČEM JÍT? DĚKUJI RADY

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

já bych udělal toto

club-opel.cz/...

pak toto

club-opel.cz/...

a dal bych i nové kvalitní čidlo teploty

a prověř čidlo co je zvrchu na převodovce snímá impulsy pro zapalování nekdy ho jen stačí vyndat a očistit od železných pilin

a další bolestí felicii je pojistková skřínka teče do ní skrz čelní sklo a hnijou konektory a taky to dokáže dělat divy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]