Nejste přihlášen/a.
Zdarec, měl bych takový dotaz, chci se Vás všech zeptat, jestli jste autoškolu udělali hned na poprvé, nebo ne a kdy jste tu autoškolu dělali? Díky
S pozdravem Martina
Vždy napoprvé testy i jízdy, v 15-ti na pionýra, v 17-ti na motorku, v 18-ti na auto a v jednadvaceti na náklaďák. Podotýkám, že vše bylo ještě před revolucí, jízd jsem se nebál (měl jsem vždy dost naježděno ještě před začátkem autoškoly) a otázky testů měly jednu správnou možnost ze tří nebo ze čtyř a ta se dala většinou logicky odvodit...
Dekuju Vám všem, co jste mi odpověděli. Ptám se, protože budu dělat za týden autoškolu a strašně se bojím, ale jak vidím, tak není čeho se bát, protože řídit už mě naučil táta s vlastním autem, sice jsme nejeli v nějak velkém provozu, to vůbec ne. Ale na vesnici a pár aut tam jelo také. Jinak co se týká řízení, tak rozjezd mi jde, řazení, couvání taky atd. Chci se zeptat pouze, jestli když jsem řídila Škodu Superb a v autoškole mají Škody Fábie, jestli mi to problém dělat nebude, když jsem řídila v jiným, větším autě? Díky
S pozdravem Martina
Martino, myslím, že bát se přechodu z většího auta na menší nemusíš, o něco horší pocit je to naopak. Pak si uvědom, že autoškola je od toho, aby Tě řídit naučili, takže Tvoje současné zkušenosti jsou velké plus, akorát si nesmíš hrát na suveréna a moc dávat najevo, že už to umíš. Spíš si dávej bacha na kravinky, jako jsou pásy, seřízení sedadla a zrcátek, podívání se za sebe před otevřením dveří a podobné. Instruktoři jsou na tohle většinou dost hákliví, protože se Tě snaží připravit na závěrečnou jízdu s buzerujícím PACHem... Držím palce, doporučuji zahodit strach a zachovat si zdravé (né přehnané) sebevědomí!
jen jeste jedno doporuceni davejte blinkr kdyz odbocujete i kdyz odkudkoliv vyjizdite na to jsou dos nasponovany treba vas nechaj zastavit v kopci nebo u krajnice pak rekne rozjedte se a vy se otocite jestli neco nejede a uvidite ze nic a budete chtit jet a muzete na blinkr zapomenout a je prusvih
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.