Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám android rádio když připojím anténní konektor tak rádio šumí, když se nedotýká bok kulatého konektoru uvnitř rádia, že když tam je jenom cancourek tak trochu hraje ale jakmile se začnou dotýkat ty boky tak nehraje vůbec, zkoušel jsem i jinou anténu, problém stejný, snad jsem to dostatečně popsal. Děkuji za rady
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
bery®
0x
Podle mě vadný předzesilovač v anténě. Bez vnějšího kontaktu nema minus napájení, takže nafunguje a anténa je jen jako pasivní, ale když se ten mínus připojí,tak funguje, ale špatně, tedy naopak ruší signál, taky se mi to stalo u dvou nebo tří Felicií a musel jsem ho vyřadit, byl úplně vyhnilej od vlhkosti. Signál bez něj byl dostačující.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení antény
- Zapojení Antény se zesilovačem
- Zapojení od antény až k tv co ktomu?
- Zapojení 2 televizí na 1 antenu
- Zapojení zdroje antény
- Zapojení antény
- Zapojeni stare anteny
- Zapojení dvou antén do jedné TV
- Zapojení antény na televizi
- Zapojení-routeru s anténou
- Zapojení staré televize na anténu
- Problém s televizním signálem
- Digitální příjem - není signál?
- Autoradia a zapojení zesilovače anteny
- Panasonic Viera ztráta HD kanálů
- Špatný signál u autorádia
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]