Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesmí se dotýkat bok anténního konektoru

Od: radio odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám android rádio když připojím anténní konektor tak rádio šumí, když se nedotýká bok kulatého konektoru uvnitř rádia, že když tam je jenom cancourek tak trochu hraje ale jakmile se začnou dotýkat ty boky tak nehraje vůbec, zkoušel jsem i jinou anténu, problém stejný, snad jsem to dostatečně popsal. Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
A jiné rádio na stejné anténě? Taky nehraje? Pokud taky hrát nebude, pak se zaměřte na anténu, předzesilovač, pokud tam je...i jeho napájení. Jinak je třeba více informací, kde je zapojené, atd

hodnocení

0x
Anténa zjevně nefunguje. Buď je tam zkrat, nebo naopak něco přerušeného, nebo chybí napájení předzesilače. Když to připojíte jen na střed, tak to funguje jen jako anténka - kus drátku. Co je to za anténu?

hodnocení

0x
Podle mě vadný předzesilovač v anténě. Bez vnějšího kontaktu nema minus napájení, takže nafunguje a anténa je jen jako pasivní, ale když se ten mínus připojí,tak funguje, ale špatně, tedy naopak ruší signál, taky se mi to stalo u dvou nebo tří Felicií a musel jsem ho vyřadit, byl úplně vyhnilej od vlhkosti. Signál bez něj byl dostačující.
radio
hodnocení

Radio mám v astře j r.v. 2013 a zkoušel jsem druhou anténu nějakou univerzální

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení antény

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]