Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, osobně u "nových" aut vždy provádím výměnu všech filtrů a náplní a pokud není doloženo účtem, tak i výměnu rozvodů. To vše, bez ohledu na to, co říká prodejce/majitel a kolik má auto najeto. Chci jezdit s "čistým štítem".
Dále nechávám provést kontrolu brzd, zapalování, rozvodu výfuku a zpravidla požádám svého technika, ať udělá komplet kontrolu.
Při tomto nájezdu tipuju, že budou asi brzy k výměně i tlumiče, možná ložiska(?). Ale více řekne servisní technik po prohlídce. Vzhledem k věku vozu určitě nechat zkontrolovat i korozi na kritičtějších místech a to spravit, než se rozšíří do neopravitelného stavu.
Pokud nemáte se servisy zkušenosti, poptejte se známých, kam jezdí, jak jsou spokojeni s přístupem časem si nějakého svého najdete.
Souhlas, některé servisy tak fungují Ale po nějakých výběrech jsem zůstal u servisu, kde k opravám přistupují celkem seriózně. Mechanik nejsem, tak 100% neřeknu, jestli něco neopraví jen tak ale auto jezdí, problémy nejsou a nepřijde mi, že by si vymýšleli a snažili se mě natahovat.
Na druhou stranu, ukažte mi obor, kde si "řemeslník" od zákaznika nevezme něco navíc? Těžko takový obor najdete a tak asi nemá smysl řešit, že všichni servisáci jsou na ... Jsem laik, tak prostě musím počítat s tím, že vše neuhlídám. Ale nebudu kvůli tomu házet všechny do 1 pytle a ani nepřestanu do servisu chodit nebo poptávat jiné řemeslníky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.