Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pajero motor 350tis km

Od: zdenal* odpovědí: 3 změna:

Ahoj mám dotaz na nějakého majitele pajera.Mám v nabídce docela pěkné auto,pán uvádí že auto má najeto 350tis km a ůdajně je auto v perfektním stavu,je to model 2.5 TDI z 73kw z roku 1991.Nemám peníze na zbyt,může mi někdo poradit na co si mám při ohledání dát pozor a je vůbec možné z takovím autem počítat výhledově bez investic jek mě pán ubezpečuje.Děkuji za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Do tak starého auta a navíc Japonce, bych nešel. Nedej bože, že se motor porouchá, či odejde jiná součástka. Na takový auta repasy neseženete, jen originál a ta cena určitě nebude lidová. Ale je to jen můj názor.

raadek*
Pokuď má řádně vedenou historii v servisní knížce a klidně s vámi zajede na prohlídku vozu do autorizovaného servisu, tak najetých 350 tisíc není závratná cifra. V opačném případě je to už vrak a doporučím nekupovat. R.

jarda3*
hodnocení

0x

Tenhle najezd ma skoro kazda lestenka podobneho stari i podstatne novejsi, jen je to lehce maskovano ;) Tyhle auta vydrzi podstatne vic, zalezi na skutecnem stavu a servisni historii - viz vyse.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]