Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta za projetí zákazem?

Od: xxxmanx odpovědí: 3 změna:
Dobrý den chci se zeptat, kolik je pokuta za projetí zákazem? Před křižovatkou byl v jednom směru zákaz vjezdů v pruhu pro tramvaje jsem zákaz objel a na křižovatce světelné již ve svém pruhu pokračoval dál v jízdě. Je možné že za záznamu kamer přijde pokuta? Máte někdo zkušenosti kolik to může stát?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirib
hodnocení

2x
Ne,neřeš to.Hlídá se projetí na červenou a rychlost...

hodnocení

0x

Neřešte to, nic nepřijde..

jir
hodnocení

0x
A to mně pokuta přišla. Bylo to v Brně na Joštově, byl tam zákaz vjezdu a kamera. Za dva týdny přišla pokuta 700Kč.
Kdysi tam zákaz nebyl, když jsem tam naposledy jel, byl tam zákaz. Vycouvat zpět do křižovatky jsem nepovažoval za rozumné, tak jsem to projel. Byla tam kamera, takže nemělo smysl zapírat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]