Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hyundai i30 asistent kolize

Od: lukas033 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den mám hyundai I 30 s asistenci proti kolizi s vepredujedoucim autem když jsem zkusil dát na zahradě překážku před vůz asistent nereagoval, jak je toto nastavené když jsem se přiblížil k autu které jelo pomaleji systém také neupozornil na vzdálenost. Ale když se predemnou auto rozjíždí tak mě to upozorní, můžete mi někdo vysvětlit proč na rozjezd upozorní ale na krátkou vzdálenost mezi vozidly ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

i30 zas tak podrobně nemám, ale máme Korando, což je též Korejec. No a u něj je též stejný systém, shodou okolností jsem minulý týden procházel menu infotaimentu a tam se dá nastavit citlivost toho radaru, resp při jaké vzdálenosti od auta před mnou vydá varováni. Zkuste to projít, případně určitě máte manuál k autu.

hyundai
hodnocení

0x
Dobrý den.
Mám I30.r.v 2000.
A mám odzkouseno že když dojíždím třeba kamion a pár metrů za ním pridám plyn že ho předjedu tak si i přibrzdilo..
Většinou je to když jededete za pomaleji jedoucím autem a přidáte plyn tak se rozpípá.
Mam za to že musíte šlápnout na plyn a dojíždět překážku tak radar zareaguje..když dojíždíte na neutral nebo bez plynu tak nereaguje.
Toť moje zkušenost.
Nikdy se mi nestalo aby to začlo pištět když se předemnou začalo rozjizdět auto i když třeba nacouvávalo tak nic..
Ale není problém si to nechat překalibrovat (nastavit)v servisu..
hyundai
Sorry 2020

david89
hodnocení

0x
Dobrý den, sice mám již ceed, sesterské auto k hyundai, ale mě tento asistent zachránil auto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]