Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investice do kosmetických oprav vs návratnost při prodeji

Od: rohllik odpovědí: 3 změna:

Ahoj,

plánuju prodat své auto. Technicky a hlavně motorově je zcela v pořádku, ale po skolo 200k najetých kilometrech má nějaké ty jizvy z Pražských parkovišť.

A ano technický stav by měl být při prodeji to nejdůležitější, ale hodně prodává i vzhled, takže mě zajímá jestli se dá nějak všeobecně odhadnout, jestli se mi při prodeji vrátí investice do přelakování dílů. Abych byl konkrétní jedná se o:

Přední nárazník (až na plast a asi bude třeba i kitovat)
Zadní blatník pravý i levý s tím že levý je spíše povrchový a měl by jít rozleštit
Kufr nad SPZ - asi byl již dřív lakovaný

+ bonusovka jedno zažloutlé světlo. Myslím že plast je zašlý zevnitř ne zvenku, "renovace" svépomocí tedy není moc možná.

Dík

Investice do kosmetických oprav vs návratnost při prodeji
Investice do kosmetických oprav vs návratnost při prodeji #2
Investice do kosmetických oprav vs návratnost při prodeji #3

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Jen vyčistit,umýt,na kasnu vosk,investované peníze se vám při prodeji nevrátí.

asd1
hodnocení

0x

Jak u koho, já bych radši viděl skutečnej stav než přelakování, takže novej lak by u mně znamenal naopak snížení ceny (nevíš jak to vypadalo před lakem).

Ale většina lidí čumí spíš na ten krásnej lak...

Aby to vypadalo pořádně a nebylo vidět z pěti metrů, tak to nebude za pár korun a podle mě se to nevyplatí, prodejní cenu to těžko zvedne o 20 kolíků... To černý jen zatupovat, naleštit a hotovo..

re4zon
hodnocení

0x
A vyfotit to, pripadne aspon napsat co to je za auto by neslo? Na tuctovce se to nevyplati zcela urcite. U neceho raritniho se muze vyplatit i celolak..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lakování plastů

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]