Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
plánuju prodat své auto. Technicky a hlavně motorově je zcela v pořádku, ale po skolo 200k najetých kilometrech má nějaké ty jizvy z Pražských parkovišť.
A ano technický stav by měl být při prodeji to nejdůležitější, ale hodně prodává i vzhled, takže mě zajímá jestli se dá nějak všeobecně odhadnout, jestli se mi při prodeji vrátí investice do přelakování dílů. Abych byl konkrétní jedná se o:
Přední nárazník (až na plast a asi bude třeba i kitovat)
Zadní blatník pravý i levý s tím že levý je spíše povrchový a měl by jít rozleštit
Kufr nad SPZ - asi byl již dřív lakovaný
+ bonusovka jedno zažloutlé světlo. Myslím že plast je zašlý zevnitř ne zvenku, "renovace" svépomocí tedy není moc možná.
Dík
Jak u koho, já bych radši viděl skutečnej stav než přelakování, takže novej lak by u mně znamenal naopak snížení ceny (nevíš jak to vypadalo před lakem).
Ale většina lidí čumí spíš na ten krásnej lak...
Aby to vypadalo pořádně a nebylo vidět z pěti metrů, tak to nebude za pár korun a podle mě se to nevyplatí, prodejní cenu to těžko zvedne o 20 kolíků... To černý jen zatupovat, naleštit a hotovo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.