Nejste přihlášen/a.
Pokud se nepletu tak při Vámi daném příkladu zaplatíte 2 000kč nad limit + spoluúčast.
Já měl připojištění skel k PR ve výši 5000kč + SÚ + stanovený smluvní servis pojištovna. SÚ bych platl pokud bych dal skla opravit jinam !
První výměna sklo + bauset + práce 5500 (přesnou sumu již nwn -auto už asi 8 roků neexistuje) Protože ze smluvního servisu přijel technik na místo (nafotil, odstranil staré dal nové sklo nafotil včetně štítku a VIN), staré naložil k likvidaci) a já zaplatil sumu nad 5000 tje těch 5000. Podruhé pak totéž, ale výsledná suma nižší 5000kč, neplatil jsem nic navíc. Od té doby cca 10 roků (ťuk, ťuk, ťuk!) bez poškození skla (skel)
Ne. Pojišťovna ti zaplatí 8k mínus spoluúčast.
Pokud nejezdíš jak Promon nebo nejsi extra smolař, tak se pojištění skel nevyplatí., S velkou pravděpodobností dáš za pojistný víc než za nový skla.
Já mám na třech autech 5 oken jedno vyhřívaný za 12 (to šlo z havarijky za 5k spoluúčast). Pojistný za tu dobu by stálo jednou tolik co stály výměny... Ty tři auta jsou současně, takže pojistný ca 2k ročně = aby se to vyplatilo tak bych musel vysklít okno častěji než jednou za dva roky, což se nekonáani náhodou, mám to tak jednou za 10 let..
Tak zrovna mně se toto taky vyplatilo. Stálo mne to tehdy +500kč ročně k povinnému ! Nejdražší sklo bylo za cenu okolo 8000kč nejdržší pak desítku ale to šlo o skla atermická, zabarvená a s dešťákem, já měl obyčejné za cenu okolo 5000kč, Ostatní viz výše.
Měl jsem to asi 3 roky. 2x výměna skla , takže suma sumárum zaplatil jsem 1500kč + při výměně cca 250kč? první výměna a druhá výměna pod 5000kč takže další platba 0kč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.