Mám teoretický dotaz. Když tahám auto na tyči, musí někdo zatáčet? Jen mě to tak napadlo a vrtá mi to hlavou Samozřejmě by měl někdo brzdit, ale to chápu že teoreticky nemusí, ale u toho volantu se dohadujeme Dal jsem to omylem do spatne kategorie, samozrejme to patri k autum. Omlouvam se
Ano, zatáčet musíte. Naopak brždění není nezbytně nutné, to narozdíl od tažení na laně může obstarat první vozidlo. Ostatně v tom je hlavní výhoda tyče oproti lanu.
Ideální je táhnout tažené auto pozpátku za kouli. Ale ne v silničním hustém provozu. Chce to na tajňáka, pěkně v noci kolem cca 23 hodin Ale je to spíš někam do lesa, když někomu v lese kyksne auto doplněno 09.11.24 00:44: Zase nehodnocena odpověď. Jde to tu z kopce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.