V motoru je tzv. klepátko. Na mém motoru se třeba deaktivovalo, když jsem do motoru dolil 2 litry oleje. Kontrolka tlaku mi tam totiž začne svítit, až když je motor úplně na suchu.
Prosimtě napiš aspon co to je za auto co v tom je za motor odkud to klepaní de jestli se to zvětšuje s otačkama motoru Když šlapneš na spojku klepe furt?. Prostě to musíš popsat jinak je lepsi rovnou navštívit nakou autodílnu
Napadá mě parafráze na starý vtip s blatníkem: Pepa: "Adélo, klepe ti motor!" Adéla: "Já tě neslyším, klepe mi motor!" Jinak se nedivte, že si z vás utahujeme, když nenapíšete o jaké auto a motor se jedná a za jakých podmínek a jak klepe. I zvuková nahrávka může napovědět.
Jenyku, jasně, že mají, minule jsme s manželkou propili asi 900Kč jen za piva. páč tu stojí Zlatý Bažant, neboli Arany Fácán, 3,3Euro, za 0,4l. Za to mám někoílik Bráníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.