Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím o radu co by to mohlo být jestli není motor k.o.
Děkuji
Hezký den
prosím o radu co by to mohlo být jestli není motor k.o.
Děkuji
Hezký den
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Zdali je to klepání, co slyším já, tak je po motoru.Pokud je to klepání jiné, nemusí to být spojeno s vadou motoru.
Chtěl jsem se taky kouknout do křišťálové koule, ale jsem v termálech a tam si jí neberu.,
petrovic
A to je chyba si ji nevzit. Pak nejde poradit. Staci mala, cestovni. Ma sice mensi rady, ale aspon neco.
Milane, to v termálech nemají čepovaný pivo? Nebo to je někde daleko, kde ani pivo vlastně nemají, jen nějaký jejich patoky?
adela*
Tak se omlouvám za neupřesnění. Je to Renault Clio 3 2007 1.5 DCI a klepe pořád i při jizde, zkusím zde poslat ten zvuk.
| VID_20241105_115921.mp4 | 2.56 MB |
petrovic
Za ty 2 sekundy videa, se mi zda, jako by podfukoval vstrikovac. To bude chtit nekoho zkusenejsiho.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]