Opravit hned nebo čekat? Myslíte že ještě nejakou chvíli vydrží nebo je lepší opravit co nejdříve? Začal téct teprve dnes dole v rohu, vypadá to že teče jen po kapkách když se nastartuje a pak drží. Je to takhle normální? Poradíte případně co nechat vyměnit dalšího na fabii 1? Vyplatí se provizorně něco měnit? Díky
Funguje aditiva-do-chladicu.heure/... Nekupovat laciný chladiče, moc slabý materiál a často špatně chladí -mala ÚČINNÁ plocha. KdZ nový chladič,.jedině originál, nebo neoriginální ("NEZNACKOVY") ale MUSI TO BYT TEN SAMY VÝROBCE Z TY SAMY TOVÁRNY, která dodává do PRVOVÝROBY.
Ďábel S těma noname značkama je to na houpačce. Jak nemají svou výrobu, tak chladič té noname značky může za jeden rok pocházet z úplně jiný továrny z druhýho konce světa než prodávali předtím
Takto tekoucí chladič se opravuje okamžitě. Minimálně po každé jízdě vyteče tolik, kolik se natlakuje ohřátím. Nemusí bý vadný chladič, může být problém ve spoji nebo u příruby termostatu. Chce to osahat.
azwik
Teče to přímo zde, stalo se to z ničeho nic. Nastartoval jsem a vyteklo tak 100ml vody max. Chladič na první pohled bez rezi a top stav . Ale možná stáří..Nevím co s tím, měnit? Ale lít do toho nic asi nechci, aby to nepoškodilo ostatní díly? Nalévá se to přímo do expanzní nádobky?
Co by to mělo poškodit? Utěsnovače funguji za 3 podmínek-teplota, tlak a vzduch= vždy v místě praskliny na vzduchu to zacelí trhlinu-některé fungují celou dobu do výměny kapaliny (U mne to bylo 5 roků) u nekterých se dává výhradně do čisté vody a po zacelení a ujetí nějakých snad 100km max pak výměna vody za chladicí kapalinu (tedy pokud se nezměnili technologie. Naposledy jsem toto použil před víc jak 15 roky! kdy výměna topení za cenu cca 1000kč stála v servisu kolem deseti tisíc. Pracnost šílená-volant dolů, palubka ven z auta celý díl s větrákem ven a až pak teprve radiátor!
Přesně na tomtéž místě začal chladič téct i mně. Nalil jsem tam PETEC Kühlerdicht - Přípravek pro utěsnění chlazení a topení a vše už týden OK. Přípravek může v chladiči zůstat dlouhodobě a dokonce maže vodní čerpadlo i termostat jak uvádějí
Dnes je to pár kapek, zítra už pár deci a pozítří pár lotrů a další poškození motoru díky vadnému chlazení. Použít utěsňovač chladiče, třeba ten z odkazu Bobana nebo jiný (s úspěchem použit jiný kdy tekla protimrazová zátka, jiný pak když tekl radiátor na jiném autě ) Nepomůže ale s prasklinou v případném plastu ! ( třeba na topení v P405-prasklá plastová příruba)
Zatím jezdím, servis za 4 týdny, myslím, že to rozhodně přezije, uvidíme co mi tam dají. Před každou jízdou kontroluji a kdyžtak vodu doliju. Potom dát update.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.