Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou sadu na zatlačování pístku (instalaci) koupit

Od: boban® odpovědí: 2 změna:
Ahoj. Jakou sadu? Někde jsou dvě šroubovice, někde jen jedna. Mám to na Alfu 156. Ale i na další případně
google.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

5x

Dvě jsou, protože u některých aut se zatlačuje točením na jedné straně doleva, na druhé doprava, jsou tam protichůdné závity.

hodnocení

2x

Pořídil jsem sadu GEKO (G02540) ale v podstatě na en óňo. když jsem ji chtěl použít tak jsem s tím ani nehnul jak do prava tak do leva, dokonce nani našlapání bez desek a nehli se! Žel jaké jsem poté koupil třmeny nevím jedině cenu a obchod. Když jsem je vyměnil a staré zkusil ve svěráku rozebrat tak jsem s tím také nehnul až za pomoci velkého násiltí půl kilovým kladivem ze stran pístky pobouchat a pak sikovkami a zalíváním WD pod manžetku babral jsem se s tím po cca půl hodinách přes 14 dnů, když pobouchání pomohlo postupně dostat ven a to ještě před rokem při výměně desek byli OK a brzdy chodili na jedničku.totálně to zatuhlo v lanovodech, protože lanka RU nešla ani ven a měnilo se pak komplet lanovody u s trubkami lanovodů. Kromě kotoučů a desek bylo vše originál, z výroby. JInak na tomto autě jsou dvě jedna brzda má pravý druhá levý (C4 , označení modelu LC9HXC)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]