Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
mám firemní auto na operativní leasing a dnes při předjíždění na dálnici se mi rozsvítila žlutá kontrolka oleje. Když jsem po zastavení zkontroloval hladinu přes měrku, bylo tam na dně. Auto je napsané na ČSOB Leasing - hledal jsem na jejich stránkách, ale nikde jsem nenašel odpověď - je možné doplnit olej sám, pokud bude splňovat danou normu pro konkrétní motor, nebo i s takovou banalitou je potřeba se objednat do autorizovaného servisu a tam si jej nechat doplnit? Ráno zase potřebuji vyrazit na cesty, tak zkouším získat odpověď zde.
Děkuji za odpovědi a přeji hezký zbytek dne.
Když svítí kontrolka tak pozdě není.. ale záleží u kterýho auta. Jsou auta kde se ti rozsvítí oranžová kontrolka když je tam oleje už míň ale stále relativně dost na fungování a červená kdy už je opravdu průser.
absence takového množství oleje má své příčiny dal bych to do servisu který určí leasingovka a chtěl bych mezitím jiné auto
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.